Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 02-03-09, 15:19   #1
LAAE

Stage 2

LAAE's Avatar

Default bass in berlina vs hatchback

invit la discutie pe aceasta tema precum si concluziile trase de proprietarii cu subwoofere in portbagaj, sa clarificam avantajul de a avea un tip din aceste doua caroserii!!! eu personal am o berlina si am facut toate eforturile pentru a-mi creea un sunet cat de cat placut pentru auditie de zii de zii. la capitolul bass a fost mai greu, am schimbat foarte multe subwoofere rezultatele fiind foarte predictibile din punctul meu de vedere dar am tot sperat ca poate o rezolv ca urmare am ales sa ma documentez bine de pe forumurile de afara si a iesit pina la urma...
LAAE is offline   Reply With Quote
Old 02-03-09, 15:43   #2
LAAE

Stage 2

LAAE's Avatar

Default Re: bass in berlina vs hatchback

ca parere personala cred ca ofer un vot hatch-ului fara chinuiala( adica ajungi si la constructia incintei in portbagaj direct) montezi subwooferul usor si la fel il dai si jos. dar ce te faci cand litrajul dorit al incintei ramane stabilit de gura portbagajului? pur si simplu alegi seald sau un compromis de reflex in cel mai bun caz deci eu unul fan berlina o sa caut sa ma obisnuiesc cu ideia ca urmatoarea masina va fii un hatch... bun, asta ar fii una dar sunetul de bass dintr-un portbagaj de berina nu prea are legatura cu realitatea(scuze) ca tuna sau bubuie da dar ce facem atunci cand de exemplu vrei sa auzi toba mare exact ca si cand ai sta la un metru de ea uitandu-te la pedala care loveste membrana ei adica live... e, chestia asta nu se poate din cauza spatarului banchetei si al politei de la luneta care impiedica efectiv sunetul sa fie curat intradevar. astept pareri, obiectii etc !!
LAAE is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -