Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 16-03-09, 17:43   #1
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]
Default MTX re-Q 3ch vs JL CleanSweep CL-441DSP vs Rockford Fosgate 3sixty.1

Recent am pus radio-ul OEM BMW pe masina, la care am adaugat un Dension Gateway 300 ( usb + ipod ). Iesirile de la casetofon le-am legat la 2 adaptoare HI-LOW dupa care am legat statiile ( difuzoare fata si woofer ).
Problema e ca dupa ce am montat toate astea, nu mai imi place cum se aude basul si acum caut solutii. M-am oprit la cele de mai sus si intrebarea mea: care este diferenta intre MTX si restul respectiv JL si Rockford? Momentan as alege MTX-ul pentru ca in mare de asta as avea nevoie si e cel mai ieftin dar astept si alte plusuri minusuri in legatura cu el si celelalte produse.
Old 17-03-09, 01:11   #2
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: MTX re-Q 3ch vs JL CleanSweep CL-441DSP vs Rockford Fosgate 3sixty.1

cauta topicul facut de marinu cu instalatia la m3 e46 si ...aia e.
daca nu vrei alt player in locasul ala din motive estetice il pui mai jos sau ascunzi in bord...sau pui numai fata playerului pe plafon langa plafoniera...solutii sunt multe.
parerea mea despre mtx si rf 3 sixty, JL nu am ascultat.

mtx: ff ok pt bass si atat, isi merita banii.
rf : destul de ok pe medii inalte, utilizare non-friendly prin prisma soft-ului,fff scump parerea mea.

Come to the DDark side..... We have cookies!
Bogdan YBR is offline   Reply With Quote
Old 17-03-09, 10:18   #3
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Re: MTX re-Q 3ch vs JL CleanSweep CL-441DSP vs Rockford Fosgate 3sixty.1

MTX nu am ascultat insa intre JL si RF3sixty as merge pe RF..iti ofera posibilitate de reglare manuala. JL-ul doar se autocalibreaza cu cd-ul cu care vine in rest nu prea ai ce sa setezi..
AlexBanu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -