Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 06-05-08, 16:32   #1
Bemereu

Stage 3

Default Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLaren

Tunerul Mansory începe să fie din ce în ce mai cunoscut, mai ales în cercurile celor potenţi financiar. Care acum îşi pot personaliza SLR-ul într-un mod extravagant.

Putem spune, fără a greşi, că Mansory Renovatio este cea mai extravagantă propunere de până acum pe baza supercarului Mercedes SLR McLaren. Exemplarul prezentat la Geneva 2008 are un nou kit exterior, modificări substanţiale ale motorului, precum şi un interior puternic personalizat.

Kitul exterior a fost conceput pentru a îmbunătăţi şi mai mult aerodinamica, fiind realizat din fibră de carbon, iar vopseaua specială dă impresia că automobilul este poleit cu aur. Motorul a fost upgradat după principiul "evoluţie în locul revoluţiei", puterea crescând de la 626 CP la doar 700 CP, iar cuplul motor atinge acum 880 Nm. Însă tunerul a modificat turbo-compresoarele şi intercoolerul, precum şi filtrul de aer sau managementul motorului. Ca rezultat, viteza maximă atinge acum 340 km/h, iar demarajul 0-100 km/h este mai rapid cu 0,2 secunde faţă de modelul de serie.

Jantele sunt şi ele noi, având 20" şi fiind realizate dintr-un aliaj special, mult mai uşor decât jantele de origine. Pneurile provin de la Dunlop, fiind de tipul Dunlop SP Sport Maxx, iar dimensiunile acestora sunt 255/30 în faţă, respectiv 325/25 în spate.

Cât despre interior, luxul şi sportivitatea sunt la cote ameţitoare, prin prisma materialelor exclusiviste utilizate. Tapiţeria din piele în două culori îmbracă interiorul complet, de la scaune şi portiere până la volan şi bord, în timp ce pedalierul este din aluminiu, iar inserţiile din habitaclu sunt din carbon veritabil.

Totul astfel încât proprietarul unui Mansory Renovatio să se simtă cu adevărat unic.

Bemereu is offline   Reply With Quote
Old 07-05-08, 15:59   #2
getedoi

Stage 5

getedoi's Avatar

Default Re: Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLaren

good god, ii atat de urata incat imi vine sa plesnesc pe cineva.....
getedoi is offline   Reply With Quote
Old 07-05-08, 20:02   #3
Bemereu

Stage 3

La interior sunt de aceeasi parere cu tine dar exterioru chiar si in culori si forma stock ma baga in boala, apai auriu ... Cat despre tehnica si motor ce sa mai discutam
Old 07-05-08, 20:28   #4
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

imi plac cam toate masinile modificate de MANSORY da asta mi se pare urata rau .

P.S mai este un topic cu ea
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 07-05-08, 20:30   #5
Bemereu

Stage 3

Daca mai e sa-l stearga cineva .. Am dat search da n-am gasit nimic asemanator
Old 07-05-08, 20:33   #6
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar