Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 12-08-05, 09:19   #16
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

auzi dom'le holysoul , in primul rand motorul ala rotativ de la mazda e gatuit rau ... el e capabil de muuuult mai mult de 231 cai .. dar norme de poluare si alte criterii il ingenuncheaza. si in al doilea rand rx-8 e masina de circuit , de aici se explica si timpii slabi pe care ii are 0-100km/h. pune tu un leon tdi de 200 cau 225 , cea mai tare motorizare si sa vedem daca misca vreo unul in fata rx-8-ului.
ps: leonul ala de care vorbesti tu era mult prea modificat.daca ar fi sa dai frau liber la rx-8 sa ii schimbi cate ceva ....sa zicem ca l-ar fuma.
Old 12-08-05, 09:47   #17
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"shadowro\"
..................alte criterii il ingenuncheaza. si in al doilea rand rx-8 e masina de circuit in primul rand , de aici se explica.................................
ce tare ai fost la faza asta, m-am rupt de ras

al doilea rand e in primul rand, nu mai pot m-ai spart, mor de ras

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline   Reply With Quote
Old 12-08-05, 11:36   #18
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

vezi sa nu te inneci de la atata ras
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 12-08-05, 11:58   #19
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"shadowro\"
vezi sa nu te inneci de la atata ras
nu-ti face atatea griji, imi port de grija
alexutzu is offline   Reply With Quote
Old 12-08-05, 16:05   #20
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"HolySoul\"
astept sa-mi dai tu filme cu ce masini de 200 cai au fost facute de rx8 ..
aia 231 cai probabil is ponei
Nu man, nu eu am vb aiurea, deci eu nu iti dau nimik. In skimb iti cer sa vii cu probe in sprijinul afrimatiilor facute! Ai zis ca ai o gramada de filmulete cu RX8uri facute de Seaturi TDI!!! Kiar sunt curios sa le vad si eu... Ca altfel... bine a zis cineva pe aici, tipic romanesc sa arunci niste vorbe in vant iar cei mai prost informati sa le ia si de bune!

senza cuore saremmo solo macchine
ALXutz is offline   Reply With Quote
Old 12-08-05, 18:55   #21
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"T.rac3Er\"
un romansh actual in plin sensul cuvintelor...baga tare in ele, incat daca nu esti informat kiar l-ai crede...
ok, am inteles nu iti place mazda...mie nu imi place skoda, orice mi-ar zice x si y, skoda sux... orice skoda....aa..am uitat, are un portbagaj imens skoda octavia...pt asta respect....si eventual motorul de 1.8T al grupului de care apartine...dar la final tot nu imi place skoda
cat despre masinile america sa sti ca nu esti singurul entuziasmat (cred ca GM te impresioneaza pt OPEL ), dar pretul de state nu e si pt romania...ce scrie la ei pe site in dolari tu vei cumpara dublu in euro in .ro...ma uit fatalizat ca o toyota celica la ei e pe la 16000euro
am si spus taxele sunt undeva pe la 25% + TVA deci vreo 50 % )
intradevar is scumpe si iei masina la pretul unei mazda numai cu putere dubla
acu e mai greu cu piesele .
De exemplu eu vreau sa-mi iau cadillac GTS daca pica ceva ce fac ?astept 3 luni pentru o piesa si dau 10000 euro pe ea ?
intradevar situatia e trista in romania de asta am si deschis topicul poate intra cineva de la GM pe aici si or face firma de vanzare masini mai \"exotice\" pentru noi si eventual un service doua
NU neaparat ca am ceva cu mazda sincer nici nu ma intereseaza .. zic mersi ca nu mi-am luat masina de la ei si atata tot .
Cine are sa-i traiasca daca posesorii is multumiti de ele ff bine .
Dar posesorii le vand in primul an dupa achizitie (ma refer la rx8-uri)
De ce oare ?
Pe de alta parte cum am spus cine are si-i multumit de ea ... FF bine asteptam si niste reply-uri cu posesori de rx8-uri
Oricum in curand sper sa fac o cursa cu un Rx8 si am sa spun aici cam ce-o sa iasa (daca chiar are 231 cai ar trebui sa-mi dea 10 masini fum)
Old 12-08-05, 21:01   #22
T.rac3Er

Stage 5

hhmm...posesori de rx8...ma gandesc cum imi curgeau okii la unul rosu de pe la noi, si aflu ca posesoare e o tipa... ...se urca in masina si cica sa dea inapoi..merge 1,2 metri si o ineaca... ...cadou de la taticu, pt ca isi \"luase\" carnetul....pana nu vad cu okii mei ca proprietarul stie ce are, nu ma bazez pe vorbele lui...multi oameni au bani si isi cumpara ce le place, dar sa nu ai pretentia sa fie piloti...
exemplu eu, am mers prima oara cu 350z la test drive (280cp) am mers subturat peste 50% din cazuri ..asta e, de la o dacie la o masina de 50k euro pe drumuri publice, ma cam tinea inima sa nu dau in strakini...daca era a mea, cine stie cate seturi de anvelope skimbam pana acum...
o masina e cel de la volan...o masina nu merge singura (inca)...deci daca eu ma facem cu unul cu o masina de 200cp cu nisanu ala ma face knockout...nu stiam masina deloc..in skimb cu a mea ma mai joc, o stiu, o simt...

PS cum se numeste proiectul ala de masina la 600kg...te rog, sa caut si eu, sa ma documentez...
era in anii 80 un MG metro cu 800kg si 500cp...grupa B, care a fost bannata ulterior pt performantele masinilor si gradul fff scazut de siguranta oferit...probabil ca ceva de genul asta e masina de care zici tu...nerealist...mai ales la americani, cred ca e vorba de motocicleta aia tomahawk cu motor de viper...PROTOTIP...care e un motor cu roti...atat
Old 12-08-05, 22:07   #23
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
Quote:
Originally Posted by \"T.rac3Er\"
un romansh actual in plin sensul cuvintelor...baga tare in ele, incat daca nu esti informat kiar l-ai crede...
ok, am inteles nu iti place mazda...mie nu imi place skoda, orice mi-ar zice x si y, skoda sux... orice skoda....aa..am uitat, are un portbagaj imens skoda octavia...pt asta respect....si eventual motorul de 1.8T al grupului de care apartine...dar la final tot nu imi place skoda
cat despre masinile america sa sti ca nu esti singurul entuziasmat (cred ca GM te impresioneaza pt OPEL ), dar pretul de state nu e si pt romania...ce scrie la ei pe site in dolari tu vei cumpara dublu in euro in .ro...ma uit fatalizat ca o toyota celica la ei e pe la 16000euro
am si spus taxele sunt undeva pe la 25% + TVA deci vreo 50 % )
intradevar is scumpe si iei masina la pretul unei mazda numai cu putere dubla
acu e mai greu cu piesele .
De exemplu eu vreau sa-mi iau cadillac GTS daca pica ceva ce fac ?astept 3 luni pentru o piesa si dau 10000 euro pe ea ?
intradevar situatia e trista in romania de asta am si deschis topicul poate intra cineva de la GM pe aici si or face firma de vanzare masini mai \"exotice\" pentru noi si eventual un service doua
NU neaparat ca am ceva cu mazda sincer nici nu ma intereseaza .. zic mersi ca nu mi-am luat masina de la ei si atata tot .
Dar posesorii le vand in primul an dupa achizitie (ma refer la rx8-uri)
De ce oare ?
Pe de alta parte cum am spus cine are si-i multumit de ea ... FF bine asteptam si niste reply-uri cu posesori de rx8-uri
Oricum in curand sper sa fac o cursa cu un Rx8 si am sa spun aici cam ce-o sa iasa (daca chiar are 231 cai ar trebui sa-mi dea 10 masini fum)
Edit:
Sa-mi stearga si mie un moderator postul asta, ce am vrut sa spun se afla in urmatorul post
Old 12-08-05, 22:11   #24
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
Hai ca ejti kiar comic!! Ai deschis topic anti-mazda ca poate intra un responsabil GM si vede ca e cazul sa faca 1-2 serviceuri

Bah eu nu suport opelurile, sunt cele mai de *** masini, am scris asta ca poate vede bosu de lamborghini si face showroom in bucuresti

HolySoul, astept filmele promise si un link cu masina GM de 400cp pe 600km... Pana una alta am impresia ca a vb gura fara tine pe topicul asta!
Old 12-08-05, 22:43   #25
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

chevrolet SSR 2006
mi se pare ca asta e despre care aberez eu oricum au prea multe modele am sa mai caut

am mai gasit si SOLSTICE 2006 (asta are 1000 KG si motor de 400 hp )
in fine inca mai caut s-ar putea sa ma fi inselat
HolySoul is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -