hhmm...posesori de rx8...ma gandesc cum imi curgeau okii la unul rosu de pe la noi, si aflu ca posesoare e o tipa...

...se urca in masina si cica sa dea inapoi..merge 1,2 metri si o ineaca...

...cadou de la taticu, pt ca isi \"luase\" carnetul....pana nu vad cu okii mei ca proprietarul stie ce are, nu ma bazez pe vorbele lui...multi oameni au bani si isi cumpara ce le place, dar sa nu ai pretentia sa fie piloti...
exemplu eu, am mers prima oara cu 350z la test drive (280cp)

am mers subturat peste 50% din cazuri

..asta e, de la o dacie la o masina de 50k euro pe drumuri publice, ma cam tinea inima sa nu dau in strakini...daca era a mea, cine stie cate seturi de anvelope skimbam pana acum...
o masina e cel de la volan...o masina nu merge singura (inca)...deci daca eu ma facem cu unul cu o masina de 200cp cu nisanu ala ma face knockout...nu stiam masina deloc..in skimb cu a mea ma mai joc, o stiu, o simt...
PS cum se numeste proiectul ala de masina la 600kg...te rog, sa caut si eu, sa ma documentez...
era in anii 80 un MG metro cu 800kg si 500cp...grupa B, care a fost bannata ulterior pt performantele masinilor si gradul fff scazut de siguranta oferit...probabil ca ceva de genul asta e masina de care zici tu...nerealist...mai ales la americani, cred ca e vorba de motocicleta aia tomahawk cu motor de viper...PROTOTIP...care e un motor cu roti...atat