Am intrat la ei pe site si cea mai tare masina este RX8-ul de 231 cai motor rotativ
211 NM cuplu la 5500 RPM
Emisiile masinii sunt mai mari ca la masina mea .. cuplu mai mic ..
spatiu interior net inferior , volumu la portbagaj mic .. acceleratie ma repet la modelu de 231 cai 0-100 6.2 secunde .
NU mi se pare a fi un avion de masina .. avand in vedere ca reprezinta sportivitatea de la ei .
La mazda 6 nu mai spun ce motorizari vai de ei au
coborand spre mazda 3 si mazda 2 lucrurile se inrautatesc.
Preturi mari pentru ce ?
Pentru 4 discuri ventilate la RX8 ?
Pentru design poate , cu motoru rotativ mi se pare ca au cam dat-o in bara .
Am intrat si pe
www.gm.com
Am vazut de-a modele de masini de mi-o venit rau. Masini de 400 cai si 600 Kg ... si astia nu se mai lauda atata cu sportivitatea.
majoritatea modelelor ce vor fi lansate in 2006 vor avea motoare VORTEC
V8 de 250-500 cai .
Pacat ca dealerii de la noi nu ne vand masini din astea .. preturile mi s-au parut destul de acceptabile .
decat sa-mi iau un RX8 mai bine-mi iau o camioneta GMC de 400 cai ca sigur ai dau fum si-mi car si porcu si le fac in ciuda la astia cu Loganu

Ca sa nu mai zic ca au si un model de masina hibrida astia care deja se poate cumpara.
Nu stiu ce sa cred .. lucurile au luat-o razna rau in romania si majoritatea clientilor suntem dezinformati .. tot auzim baliverne de genu cutare marca inseamna sportivitate sau aia inseamna LUX nu e chiar asa .. eu zic ca ar trebui sa ne orientam si spre alte modele mai \"exotice\" daca tot ne orientam spre japoneze de ce nu si spre altele ?
O sa-mi spuneti ca din cauza taxelor ... 25% pentru motoare mai mari de 2500 CMC eu asa stiam .. asta nu mi se pare argument valid.