Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 16-06-05, 17:12   #1
georgeb

Stage 5

georgeb's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
Default Noul Impreza ! a must see :D

Poze

STI 1
STI 2
WRX Sport Wagon Negru
WRX Sedan Gri
WRX STI 3

primul plus fata de modelul anterior : stergator pe geamul spate la sedan

noul cass /cd / radio :

interior la sport wagon

siguranta

aspirat vs tubo

deci este superb .... .... .... in schimb saracia aia de stergator pe spate, e utila dar urata uke:

motoare :
WRX : 2.0 250/6000cp cuplu : 333(34.0)/3600
WRX STI : 2.0 280/6400cp cuplu : 422(43.0)/4400
berlina / sport wagon : 1.5 100/5200cp cuplu : 142(14.5)/4000

dimensiuni :
berlina :

sport wagon :

georgeb is offline   Reply With Quote
Old 16-06-05, 17:38   #2
Ciro_zel

Stage 5

Ciro_zel's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Ce frumoasa eeeeeeee doamneeeeeeee!!!!!

Incredibil.....am ramas mut
Ciro_zel is offline   Reply With Quote
Old 16-06-05, 17:40   #3
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

este superb nu am ce zice e subaru
pastreaza linia modelului anterior trebuia sa il faca un pic mai agresiv...
parerea mea...ptr ca isi permite sa fie mai agresiv...
in orice caz este frumos...
eu zic de STI celelalte nu ma intereseaza...
si imi plac stopurile mult...
de faruri nu mai zic mancalear mama...ce as vrea una in garaj...da n-am carnet
orlando is offline   Reply With Quote
Old 16-06-05, 17:43   #4
lowrider

Stage 5

lowrider's Avatar

arata mai bine fata de modelul actual..ai dreptate in privinta stergatorului,arata ciudat,stiu ca mai era un model de peugeot 406 cu stergator pe luneta si arata ca dracu..totusi mi se pare mie sau eleronul e mai mare?aa si ce e cu aripioara aia pe spate sus..
lowrider is offline   Reply With Quote
Old 16-06-05, 17:56   #5
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Frumos frumos. Oare la noi Sti-ul va fi adus tot cu varianta de 265 sau cea de 280 cai.
SFW is offline   Reply With Quote
Old 16-06-05, 23:49   #6
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

Eu sunt anti subaru deci o sa fiu subiectiv.

o fi ea puternica si violenta da e urata cu draci........ plus de asta, sa dai o basca de bani pe o masina care nici clima nu are.....deja e josnic. da-o dreacu ca totusi e masina de strada.... poi cu banii pe un WRX sti nou iti iei masini de 10000000 de ori mai frumoase si mai confortabile, aproximativ la fel de puternice. nush ce sa zic da totusi........ e ceva de gandit....
este pur si simplu o saracie de masina facuta ca din topor, cu dotari de acum spe mii de ani, dar ff brutala si in acelasi timp scumpa cu draci. fuck it off !!
no offence Sebastian !!

P.S. Oricum, asta noua e un pic mai reusita decat cea precedenta.... cea mai frumoasa dintre urate loolza
mad_oviddiu is offline   Reply With Quote
Old 17-06-05, 00:35   #7
Soichiro
Guest

Hmm. Uratire fata inclusa, tentative de stopuri clare, motoare ceva mai potente, dar nu foarte mult, restilizare usoara interior. Nu prea vad nimic cu adevarat nou. Totusi, este o evolutie ceva mai avansata fata de cei de la Mitsubishi, al caror Evo IX aproape ca nu s-a schimbat cu nimic fata de VIII. Divizia Subaru Tecnica International mai exista doar pentru cei 30cp in plus? Se cam faulteaza singuri. E la moda chestia asta, asa a facut si Mazda cu noul MX5 fata de RX8.
  Reply With Quote
Old 17-06-05, 01:25   #8
georgeb

Stage 5

georgeb's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]

cateva explicatii pt colegii de forum de mai sus :

limita legala pentru masinile produse in japonia este 280 cp !
ferrari F50 nu are clima, nu este masina ? pe de alta parte subaru , TOATE , au clima automata, adica pui pe auto , si isi regleaza singur toate treburile, daca nu are lcd , nu inseamna ca e automat ?

carcotasilor

la 22000 CIP un WRX nu mi se pare scump deloc, la 29500 CIP un WRX STI asemenea, ce masini, noi poti sa iei cu aceleasi performante in acesti bani ?

si inca ceva, este un face lift . noul model am auzit ca apare in 2007 - 2008 .

Soichiro ar trebui sa sti ca o masina nu inseamna doar putere, inseamna si cum pui acea putere pe asfalt / moloz / pamant / whatever . adica si transmisia. STI ul are cea unul dintre cele mai avansate sisteme AWD de pe masinile de serie , acesta fiind descendent direct din cel al masinilor de raliu
Old 17-06-05, 01:41   #9
Soichiro
Guest

Stiu asta. Exista si WR1, de 320cp pentru Europa si US. Nu ma refeream la putere, ci la faptul ca un potential client va gandi asa: De ce sa dau 7000 E in plus pentru 30cp, cand o pot rezolva cu 3000 E? Astfel, se vor vinde multe WRX-uri noi si STI-uri mai la vale. De asta am zis ca se faulteaza.
Apropo, cel mai perfromant si sofisticat sistem AWD in momentul asta este, surpiza, SH-AWD de pe noul Legend. Cauta pe net si o sa gasesti informatii. Un sistem chiar mai performant decat cel de pe Subaru a fost cel de pe GT-R34. AWD-ul de la Subaru se descurca foarte bine pe macadam si chiar pe asfalt, asta nu contest. E meritul acelui procesor central care controleaza excelent distributia puterii.
  Reply With Quote
Old 17-06-05, 03:29   #10
georgeb

Stage 5

georgeb's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]

da-mi voie sa ma citez :
Quote:
STI ul are cea unul dintre cele mai avansate sisteme AWD de pe masinile de serie
cuvantul cheie aici fiind : dintre
Old 17-06-05, 06:27   #11
AR120CP

Stage 5

AR120CP's Avatar

Member of:
[VW]

Intradevar este o masina mai reusita (estetic) decat generatia anterioara
AR120CP is offline   Reply With Quote
Old 17-06-05, 08:44   #12
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

face-lift'u asta nu prea ma incanta...aduce a seat grila aia...in schimb noul subaru arata chiar bine
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sub_vs_mit_968.jpg
Views:	471
Size:	45.3 KB
ID:	30588  
ffocus is offline   Reply With Quote
Old 17-06-05, 11:43   #13
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

caterinca stergatorul ala pe luneta..si mai sta nasol si \"prelungirea\" aia in rest arata super bine masina... imi place foarte mult....
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 21-06-05, 00:09   #14
ozzy

Stage 3

ozzy's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"mad_oviddiu\"
Eu sunt anti subaru deci o sa fiu subiectiv.

o fi ea puternica si violenta da e urata cu draci........ plus de asta, sa dai o basca de bani pe o masina care nici clima nu are.....deja e josnic. da-o dreacu ca totusi e masina de strada.... poi cu banii pe un WRX sti nou iti iei masini de 10000000 de ori mai frumoase si mai confortabile, aproximativ la fel de puternice. nush ce sa zic da totusi........ e ceva de gandit....
este pur si simplu o saracie de masina facuta ca din topor, cu dotari de acum spe mii de ani, dar ff brutala si in acelasi timp scumpa cu draci. fuck it off !!
no offence Sebastian !!

P.S. Oricum, asta noua e un pic mai reusita decat cea precedenta.... cea mai frumoasa dintre urate loolza

lol

daca ar fi sa o luam asa, ce sa mai zicem de janghina aia de dodge viper fara abs ai alte prostii....puterea nu se discuta hahahahahaha

impreza imi place pt un singur lucru : e printre cele mai apropiate masini de wrc so....si cum maiestria se vede la wrc mai bine decat la liniute...pm asta e tot
ozzy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -