Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Brabus Ultimate 112
noul model Brabus costa 19.290euro cu TVA si are aceiasi putere dar varianta Ultimate este altceva.... are mai multe chestii in +
sa nu uitam ca vechiul ForTwo BRABUS Black Star 101 costa 35.000 euro http://news.caradisiac.com/Brabus-Black-Star-101
intradevar foarte scump... dar astea sunt preturile la Brabus...
cred ca erau cam bauti cand au scos pretu asta..pai buburuza asta ori o parchezi lateral ori cu fata sau spatele..e tot aia...si viteza maxima de 170 limitata electronic..adica sa inteleg ca merge si mai tare ? Pai cine are tupeu sa ii dea mai mult de 100...cred ca daca ia o denivelare nesemnificativa e bomba...protectie cam zero..am vazut un crashtest si a zburat..ce a mai ramas era o gramada de fier facut pachet..deci trebuie sa fi cam nebun sa aia asa ceva...si sa dai atatia bani. Poate doar ca masinuta de golf si sa te dai mare la restu ca ajungi mai repede la gaura uramatoare