Porsche a anuntat ca la data de 8 septembrie va scoate "la bataie" varianta cabrio a lui 911 Turbo.
Aveti atasate cateva fotografii cu acest nou model.
Detalii:
- 2+2 locuri
- soft-top clasic, pentru a respecta traditia
- motor 6 cilindri, 3.6litri, bi-turbo (VTG - turbine cu geometrie variabila)
- putere: 480 hp (353 kW) @6000rpm
- cuplu:620 Nm (@1950rpm) - care cu ajutorul functiei de overboost temporar, din pachetul optional “Sport Chrono Turbo Package”, creste la 680NM
- 0-100km/0 - 4 sec cu cutie manuala si 3.8 secunde in cazul in care se opteaza pentru o cutie Tiptronic S.
- viteza maxima - 310km/h
- masa totala: 1420kg
- consum de carburant: 12.9l/100km
- Porsche Active Suspension Management (PASM)
- Porsche Stability Management (PSM)
- all-wheel-drive asistat de Porsche Traction Management (PTM)
- coeficient aerodinamic: Cw=0.31
- optional - sistem de franare cu discuri ceramice - Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)
Pretul: 150.862 euro (cu toate taxele incluse - in Germania).
coupe sau cabriolet masina asta este superba!Mie imi place Porsche-ul la nebunie ...mi se pare cea mai frumoasa masina ...are formele cele mai fluide..
"- consum de carburant: 12.9l/100km"
vezi sa nu...
Banuiesc ca asta e consumul mixt in conditii normale de drum pt. o masina obisnuita dar nu cred ca posesorul unui porsche da atatia bani ca sa mearga normal cu masina asta.Cat despre masina mie personal nu prea imi place,mai frumos e carrera gt.
arata mult mai bine varianta coupe....dar trebuie satisfacute shi doleantzele celor impatimitzi de cabrio...e o nisa cu potentzial mare de vanzare care ar fi pacat sa nu fie speculata k vb aia acum totul e pe bani pasiunea e pe un plan secundar
"- consum de carburant: 12.9l/100km"
vezi sa nu...
12,9l/100km-este consumul mixt adica:19l/100km-urban,9,5-10l/100km extraurban rezulta 12,9l/100km(combinat) ...binenteles ca astea sunt consumurile minime din teste