Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 27-02-04, 13:59   #1
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

Default Hummer H2 in Romania

Ce sa ne fie si noua mai
cica a ajuns si la noi in romania cu hummer cu modelul h2 imaginea hummer la noi in tzarishoara este Bogdan stelea fostul portar \"chelios \" de la natzionala romaniei
am si eu pe site un mini articol il pueti citi pe la mijlocul paginii www.****************** modelul cica costa 5 miliarde de lei si pt a conduce masina nu primeste nici un leu e deajuns dupa parerea ma masina ! timp de 2 ani nu are voie sa conduca alta mashina inafara de hummer h2 !
Old 28-02-04, 03:53   #2
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

deci am vazut ca nu tia raspuns nimeni mam gandit sati raspund..eu..h2 ..este o masina super ma dat si eu cu una..aici.. ce sa zi marfa..dar are mult prea mult plastic..adica nui calitate ..de exemplu ....x5 sau ..ml..unu nou..costa cam la 70.000
Old 28-02-04, 09:00   #3
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

lolz
da scumpa asta este
dar val ca lumea aici vb numai de tuning eu mai pun cateva mesaje cu noutati auto si lumea se face ca nu le vede se da numai pe tunning
IS 18 BOG is offline   Reply With Quote
Old 28-02-04, 13:34   #4
B12ZMD

Stage 5

nu numai Stelea are asa ceva...am vazut (cu tot cu a lui Stelea) prin Bucuresti vreo 4. una chiar era in Herastrau, in fata unui restaurant cunoscut...cu nr de MD.

Eu nu mi-as lua asa ceva pentru ca nu e o masina de oras, consuma enorm si nu e sportiva deloc. nu stiu ce vit maxima are dar sigur cu un cielo te tii dupa ea. Are cuplu si forta mare dar eu sunt adeptul vitezei....in loc de H2 as prefera un M3 sau un RS4 care sunt mai ieftine.
Old 28-02-04, 13:58   #5
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

sincer mie miaar placea un h2..este masina supre ..dar cum a spus is zmd..consumul este enorm!!!!! dar creed ca cine isi cumpara sa ceva nu se uita la consum
catalin rs4 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-04, 14:57   #6
BogdanCMS
Guest

Quote:
Originally Posted by \"B12ZMD\"
nu numai Stelea are asa ceva...am vazut (cu tot cu a lui Stelea) prin Bucuresti vreo 4. una chiar era in Herastrau, in fata unui restaurant cunoscut...cu nr de MD.

Eu nu mi-as lua asa ceva pentru ca nu e o masina de oras, consuma enorm si nu e sportiva deloc. nu stiu ce vit maxima are dar sigur cu un cielo te tii dupa ea. Are cuplu si forta mare dar eu sunt adeptul vitezei....in loc de H2 as prefera un M3 sau un RS4 care sunt mai ieftine.
Cica viteza max ar fi 150km/h Pai la 3 tone,cum sa fie mai mare de atat?Si o Nova ii da flashuri,ar trebui sa se dea cu Tico Asta e mashina de superfitze,nici nu intzeleg de ce mai spune de ea ca se inclina la nu stiu cate grade,trece peste obstacole mari,ca doar nu si-o ia omu' ca s-o rupa pe nu stiu ce coclauri pe la tzara,si-o ia ca sa vada lumea ca are bani!Total inutila,ca un ceas Rolex batut cu diamante de 16000$, ca de altfel si Cayenne,X5,ML sau alte SUV-uri.Sunt frumoase,puternice,dar de superfitze.Sincer,daca ash avea banii aia,mi-ash lua un WRX sau EVO pt goana,un Clio Dci sau Polo tdi pt orash si un A4,ca-i fiabila,tot Tdi, pt drumuri lungi!Toate astea fac cat un H2!WRX/EVO 30000$+Polo/Clio Diesel 10-12000+A4 2,5Tdi 30-35.000=H2! Si itzi mai raman si de un tuning bogat pt EVO/WRX!
  Reply With Quote
Old 28-02-04, 15:02   #7
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

poi da cam ata este v/max..depinde de motorizare...mai mult nu mere este extrem de grea masina....
Old 28-02-04, 16:11   #8
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Nu cred ca viteza maxima sa fie de numai 150 km/h, ce naiba...

Are totusi un motor pe masura greutatii, nu ? Parca V8 de vreo 5000 cmc.

Hummer-ul vechi avea numai 150 cp...

Intr-adevar, cam putin... Nu mai stiu ce sa cred.

Cati cai are noul H ???
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 28-02-04, 17:38   #9
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

poi sunt si cu 300 cp..dar nu merg tare...hai 180..am zis depinde de ce motorizari au..dar nu cred ...ca este vreun h2 care sa atinga viteza de 200 km/h
Old 29-02-04, 15:07   #10
Viddy

Stage 2

Viddy's Avatar

Intradevar hummerul nu este o masina care sa merite sa o cumperi dar cand o vezi pe strada nu poti sa nu te abtii sa strigi: UAUUUUU
Attached Images

Viddy is offline   Reply With Quote
Old 29-02-04, 15:20   #11
cj82ufo

Stage 5

cj82ufo's Avatar

b12zmd loooool cu cielo te tii dupa el pe strada ca daca o ia pe aratura nu stiu unde ajunge ala cu cielo
cj82ufo is offline   Reply With Quote
Old 01-03-04, 01:38   #12
BogdanCMS
Guest

Pe bune atat e vit maxima,aspus la Pro Motor si am si citit intr-o revista.H2 vit max 150km/h(ala de 300cp),suta un pic sub 10sec,iar H1,ala de 170cp vit max 135km/h (il face Tico!!!),suta in vreo 15-16sec (tot il face Tico!!!).Da,dar are el sistem de umflare a cauciucurilor in mers,are el Hill Descent,are el inclinarea de nustiu cate grade si alte jmecherii?Are,da' are degeaba.Asta daca nu vrei sa urci pe Postavaru si inapoi fara sa te dai jos din mashina
  Reply With Quote
Old 01-03-04, 07:43   #13
B12ZMD

Stage 5

Deci concluzia e ca e o masina de teren EXTREMA ! E adevarat ca la o asemenea masina nu prea conteaza vit max, ca nu cumpara nimeni masina de 3 tone sa mearga cu ea cu 220/h !!!!!!!!! cine vrea sa mearga cu viteza asta cumpara masina sport de <1 tona cu mai putini bani.

E o masina de figuri si mi se pare logic sa o cumpere oamenii cu fff multi bani, care in garajul lor, pe langa H2, au si un 911 Turbo sau vreun SLR sau M3.
B12ZMD is offline   Reply With Quote
Old 01-03-04, 09:05   #14
yo

Stage 3

yo's Avatar

e vorba de style, de gusturile fiecaruia, de bani si nu in ultimul rand ... de mandrie ) ca doar cine mai are masina ca a mea \"hummer\" ... nu stiu in Europa cum era, dar pana sa iasa modelele noi... ăia cu bani is cumparau hummere de la armata .. si din cate am inteles plateau si bani grei pentru ele ... si totuj era o masina de armata (fara luciu/optiuni etc) ... deci lumea vrea ceva diferit, sa nu fie ca everybodyelse ... asa s-a nascut si tuningul doar
yo is offline   Reply With Quote
Old 01-03-04, 16:39   #15
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

E scump Hummer H2 in europa din cauza taxelor vamale mari.....

Aici costa de la 75 000 (bine, ca are o gramada de optionale)$ CDN deci cam 47 000 Euro

Sie u sutn de acord cu ceilalti, e masina de \"fitze\"........si aici e la fel, nu are nici o utilitate reala pt omul de rand si clientul tipic Hummer.....

Ca si performante, e destul de bine pt gabaritul ei, cam 10 sec 0-100km/h nu-i rau deloc si viteza maxima e 190 km/h (deci Cielo o cam ia pe cocoasa ), la modelul de armata , H1, cu 195 cp, ala era rau de tot, viteza maxima 140 si demaraj 19 sec 0-100, dar H1 chiar ca e o masina pt off-road pur! complet inutila pt omul de rand, dar cand ai bani si vrei sa iesi in evidenta, mai bine Hummer decat Ferrari ,ca esti mai excentric (asta e cu starurile astea ce sa-i faci)

Oricum, pt motorul de pe H2 V8-ul de 315 cp, exista si supercharger, chip, sisteme de evacuoare.......50 Cents si-a facut unul modificat complet (inclusiv motor), deci un Hummer cu S/C s-ar putea sa se duca spre 220 km/h (asa ca, ZMD, gata pune down payment si l-ai luat )
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -