Quote:
|
Originally Posted by BASU
nice one... speram sa nu ia si asta foc 
|
Incidentul acela a fost singurul din istoria Ferrari, si cred ca Ferrari a procedat corect trimitand o echipa in tara si ridicand masina pt cercetari, nu multe marci ar face asa ceva. Accidentul s-a produs dintr-o scurgere de ulei pe la o garnitura si Ferrari isi recunoaste vina. Stiu ca nu sunt de comparat dar numai eu am vazut in tara 3 Seat Leon model nou arse total. Seat apartine grupului VW si vad ca, chestia asta s-a musamalizat desi unul ars a stat mult timp in fata unui show-room Seat. O bucata poate fi o intamplare nefericita dar 3 vazute numai de mine in Ro nu cred ca e o intamplare. In nici un caz motorul italian nu are astfel de probleme a fost doar o intamplare. Macar de ar face restul marcilor motoare rezistente ca ale italinilor, eu sunt patit tot cu o masina a grupului VW al carui "supermotor" l-am distrus pt ca il conduceam sportiv ca pe o italianca, adik dupa 80 mii mergeam cu un Km de fum dupa mine si consuma ulei cam ca benzina si desi era in garantie nu au schimbat nimik "un motor de doar 1.8 nu se conduce sportiv", poate unu de 5.0l e motor de fuga pt VW. Asa ca la motor ciocu mic italianca mea vede numai zona rosie si merge de 200 mii Km fara probleme.