Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 21-10-10, 22:14   #1
Adam Lihor

Stage 1

Cool Lihor Adam Drift Car

Salut, ma numesc Lihor Adam, sunt din Satu Mare si am inceput cu Stunt Riding. Recent m-a batut gandul sa construiesc o masina de Drift cu un motor de motociclete. Sper ca in curand sa pot face deja teste.[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us
Adam Lihor is offline   Reply With Quote
Old 25-10-10, 23:12   #2
Adam Lihor

Stage 1

Question re: Lihor Adam Drift Car

Ce parere avet...?
Old 25-10-10, 23:23   #3
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]
Default re: Lihor Adam Drift Car

inspirat din formula student??? asa un pic? Mie mi se pare ca raportul Amp/Ecart e cam mare.

Last edited by BULLDOG; 25-10-10 at 23:25.
BULLDOG is offline   Reply With Quote
Old 25-10-10, 23:38   #4
vali vtk
Dacia Driver

Stage 5

vali vtk's Avatar

Member of:
[DACIA]

Dap interesant dar de ce nu ai folosit schitele de sasiu de la Lotus Seven sau diferitele variante ale acestuia 442, 442e sau versiunea australiana care este mai ramforsata si implicit mai rigida?
Ce fuzete fata si spate folosesti ?
Ce diferential , cutie si planetare vei folosi?
E46 320d touring BR 04 KRO
vali vtk is offline   Reply With Quote
Old 26-10-10, 11:03   #5
andrew 46

Stage 5

andrew 46's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[Toyota]
[2 Roti]

foarte interesant proiectul , felicitari.
succes in continuare , si astept sa vad produsul finit.
andrew 46 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-10, 13:11   #6
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]

Va dezvolta destul cuplu motorul de motocicleta pt a iti tine wheelspin o perioada lunga de timp ?
BULLDOG is offline   Reply With Quote
Old 26-10-10, 14:19   #7
kkk

Stage 2

Daca o sa-ti reuseasca masina, o sa fie usor dezechilibrata pentru drift pentru ca ai pus toata greutatea pe spate, motor+pilot
kkk is offline   Reply With Quote
Old 26-10-10, 14:29   #8
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Bravo ca la varsta asta faci astfel de nebunii dar cred ca teai grabit putin ca fata mare la maritat. Cel putin din ce vad aici nu stiu cata pretabilitate o sa aiba cu driftul.

O masina de drift trebuie sa aiba distributia maselor cat mai aproape de 50/50 pe punti si cum sustinea colegul mai sus tu ai cam toata greutatea pe spate + motorul de motocicleta e motor de ture innalte dar oare o sa aiba cuplu sa rupa aderenta cand si unde trebuie?

Oricum ar fi succes sau esec in final esti si te apreciez pentru curaj, munca si ce o iesi la final. Personal astept sa te vad anul urmator in campionat si'ti urez tot binele din lume!
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 26-10-10, 16:44   #9
quick_silver2

Stage 5

quick_silver2's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by Adam Lihor View Post
Salut, ma numesc Lihor Adam, sunt din Satu Mare si am inceput cu Stunt Riding. Recent m-a batut gandul sa construiesc o masina de Drift cu un motor de motociclete. Sper ca in curand sa pot face deja teste.[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us
Nu pot sa zic decat bafta in cea ce ai inceput..
Ce motor intentionezi sa aiba acest proiect?
De ce cilindree si ce putere?
quick_silver2 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-10, 17:28   #10
Adam Lihor

Stage 1

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Bravo ca la varsta asta faci astfel de nebunii dar cred ca teai grabit putin ca fata mare la maritat. Cel putin din ce vad aici nu stiu cata pretabilitate o sa aiba cu driftul.

O masina de drift trebuie sa aiba distributia maselor cat mai aproape de 50/50 pe punti si cum sustinea colegul mai sus tu ai cam toata greutatea pe spate + motorul de motocicleta e motor de ture innalte dar oare o sa aiba cuplu sa rupa aderenta cand si unde trebuie?

Oricum ar fi succes sau esec in final esti si te apreciez pentru curaj, munca si ce o iesi la final. Personal astept sa te vad anul urmator in campionat si'ti urez tot binele din lume!
Salut.

Sincer să fiu, este primul meu proiect în acest domeniu.este cu un motor de honda repsol cbr 1000 rr 2004 190cp iniţial, din fabricaţie avea o roata dintata de 40 dar eu am pus una de 60.Greutatea totală a maşinii este de 260 kg.

V-am ataşat o mică prezentare din care m-am inspirat:
http://www.metacafe.com/watch/728546...ini_drift_car/
Old 26-10-10, 19:31   #11
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Pentru inceput e fff bine! Altii nici nu indraznesc sa viseze la ceea ce faci tu acum. Din greseli invatam mai ales la inceput si tu ai tot dreptul sa inveti oricum...sper ca in final sa fie bine si sa'ti iasa toti asii din maneca

P.S. In filmulet nu e cumva motorul pus in fata si "pilotul" in spate? Astfel masele fiind echilibrate mult mai bine...BecMan avea tot asa un funnycar...dar sincer am uitat si la el cum era motorul...pfff...

+ la tine are un aspect mai lunguetz, d bughy -dragster...
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 26-10-10, 21:39   #12
Adam Lihor

Stage 1

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Pentru inceput e fff bine! Altii nici nu indraznesc sa viseze la ceea ce faci tu acum. Din greseli invatam mai ales la inceput si tu ai tot dreptul sa inveti oricum...sper ca in final sa fie bine si sa'ti iasa toti asii din maneca

P.S. In filmulet nu e cumva motorul pus in fata si "pilotul" in spate? Astfel masele fiind echilibrate mult mai bine...BecMan avea tot asa un funnycar...dar sincer am uitat si la el cum era motorul...pfff...

+ la tine are un aspect mai lunguetz, d bughy -dragster...

Stiu dar ma gandeam ca restul pieselor le montez pe fata: radiator, baterie, rezervor etc. Scaunul se afla de la mijloc cam cu 20 de cm mai in spate. Oricum, in viitor se poate modifica. Sper ca pentru indemanare si dreguri sa fie bun si si pentru drift.
Nici Stunt Ridingul nu m-a invatat nimeni, din pacate. Am invatat din proprie experienta.
Old 26-10-10, 21:44   #13
Adam Lihor

Stage 1

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Old 27-10-10, 00:16   #14
FantomaSM

Stage 2

FantomaSM's Avatar

Felicitari baiete si mult succes in continuare.Tinand cont ca acest proiect se naste din : banii, idea si nu in ultimu rand din mana lui,eu zic ca de data asta sa se abtina experti a tot stiutori cu varste fragede de pubertare....
baiatu asta repara S clasuri la varsta de 16 ani si e cel mai bun electrician din satu mare,voi ce ati facut la varsta aia???felicitari nebunuleeeeeeeee
FantomaSM is offline   Reply With Quote
Old 27-10-10, 02:35   #15
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

mult succes in continuare si indiferent daca-ti iese mai bun sau mai rau proiectul decat ce ti-ai dorit eu eu iti doresc sa nu te dai batut si sa tintesti cat mai sus ca ai toate sansele sa ajungi acolo. bafta multa!!
vacaroz is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -