...mutatul si combinatul asta de threaduri e dezorientant...
Quote:
|
au schimbat stilul:nu mai e tuner cum era inainte bate din ce in ce mai mult spre exotic
|
Da.Si asta i va afecta credibilitatea de strada din pacate...nu ca ar arata rau...departe de asta...dar parca e prea ***uristic dintr-o data, si tare mi-e frica de pretul imens pus pe aceste linii exotice...sa numai vorbim de cei aproape 500 cai care o scot din categoria street-wise sports car si o pun alaturi de supercar-urile din EU si SUA.(oricum Skyline-ul a fost recunoscut de mai demult ca fiind singura masina din Japonia care ar merita statut de supercar)
Quote:
|
la fata se apropie ft mult de infinity g35
|
Stii tu ceva...Infinity G35 s-a vrut un urmas al liniei Skyline R34(nu GTR34), pt ca firma Infinity produce Nissanuri sub licenta...Dar pana si sefii din Japonia si-au dat seama ca G35, care a fost produs si sub numele
Nissan Skyline R35(fara varianta GTR, doar sedan si coupe "obisnuit") nu e un urmas demn pt linia de sange GTR. G35 e mai mult sports coupe sau tourer decat GTR-ul care e full blown sports car, chiar supercar dupa cum ziceam mai sus.Acest GTR35 nou speram ca va reinvia legenda Sky-urilor GTR din anii 90.
Acum am realizat ca am tot spus Nissan Skyline GTR, ceea ce e gresit...masina asta se va numi doar Nissan GTR(JDM spec) si Infinity GTR(USDM spec), si ma doare inima ca nu va purta numele de Skyline...

ahh gone are the days of the Skyline range: GTS, GT-T, GTS-T, GTR
Pe noul GTR speram sa-l vedem pe strazi cat mai curand.