Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply
 
Thread Tools
Old 13-12-10, 09:30   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default V-BT Racing BT92 - BMW M3, motor V10, peste 600 cai putere!

V-BT Racing BT92 - BMW M3, motor V10, peste 600 cai putere!

Putin probabil ca V-BT Racing BT92 sa iti spuna ceva. Ba chiar mai mult de atat, denumirea duce o lipsa vizibila de emotie si va fi uitata in cel mai scurt timp posibil. Dar sa lasam aceste neajunsuri deoparte si sa dezvaluim misterul ce se ascunde in spatele acestui nume - un BMW M3 modificat radical, cu motor V10 de 5.8 litri si peste 600 cai putere.

Tinut in secret intr-un showroom din Abu Dhabi, V-BT Racing BT92 poate fi considerat un fel de versiune pe steroizi a deja-potentului Brabham Racing BT92 (cel mai probabil, compania germana a suferit o rebranduire din cauza "problemelor" de nume cu Sir "Jack" Brabham). La fel ca si in cazul acelui model, noua creatie are la baza performantul BMW M3, insa sub capota se ascunde acum un motor in zece cilindri, cu o capacitate de 5.8 litri, ce dezvolta nu mai putin de 605 cai putere.

Mai mult de-atat, se pare ca lista cu modificari nu se opreste chiar aici. Un nou kit aerodinamic realizat din fibra de carbon si-a facut aparitia la exterior alaturi de un nou set de jante, interiorul fiind imbracat in piele si accesorizat cu scaune BMW Performance, volan sport in trei spite si instrumente de bord redesenate. Din pacate, acestea sunt singurele detalii disponibile. Nu fi insa dezamagit, noul V-BT Racing BT92 se lasa admirat in filmul de mai jos, in toata splendoarea sa!


V-BT Racing BT92 - BMW M3, motor V10, peste 600 cai putere!
Filmele din 4TuningTV doar pe 4Tuning.ro
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -