Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply
 
Thread Tools
Old 26-11-10, 12:17   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Audi TT-RS by Senner Tuning - Topless, carbon si 430 CP

Audi TT-RS by Senner Tuning - Topless, carbon si 430 CP

NASA anunta explozii solare in curand, iar germanii de la Senner Tuning contracareaza cu arma ideala - un Audi TT-RS Roadster de 430 cai putere, decorat cu elemente delicioase din fibra de carbon.



Mai devreme sau mai tarziu frigul va fi luat la suturi de canicula, iar tu vei fi surprins de o explozie solara cu pneurile de iarna pe masina. Sigur, nu are nici o legatura cu cea mai noua creatie a celor de la Senner Tuning, insa iubesc la nebunie aceasta replica. Si nici macar nu e a mea, la fel precum acest mesager al verii - Audi TT-RS Roadster.



Sub capota, nucleul supraalimentat pompeaza acum prin toti cei cinci cilindri nu mai putin de 430 cai putere, propulsorul de 2.5 litri laudandu-se cu o noua unitate de control, admisie si intercooler imbunatatite, plus un nou sistem de evacuare capabil sa se faca auzit de la kilometri intregi distanta. Din pacate, performantele raman un mister - cel putin pana la sosirea verii, insa cel mai probabil parul va avea probleme de stabilitate la apasarea pedalei de acceleratiei, asteptandu-te o coafura demna de un Johnny Bravo modern.



Sigur, ar mai fi cate ceva de spus, insa jantele Varianza T1S pe 20 inci si bogatele insertii de fibra de carbon par sa nu mai aiba nevoie de nici o prezentare.
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -