Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply
 
Thread Tools
Old 10-11-10, 16:46   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Trilogia din Balcani: Saturn Sky by Vilner

Trilogia din Balcani: Saturn Sky by Vilner

Dupa modelele Jeep Grand Cherokee SRT8 si Chevrolet Camaro, cei de la Vilner s-au intors cu o noua creatie. La baza se afla tot un model american, de aceasta data Saturn Sky, tunerul bulgar dand nastere astfel unei trilogii bine conturate.



Desi americanul Saturn Sky are un omolog in Europa - Opel GT, se pare ca Vilner a facut o pasiune pentru modelele de peste Ocean. Roadsterul Saturn Sky vine la pachet cu un motor in patru cilindri de 177 cai putere, o valoare suficienta pentru cei de la Vilner. Motorul, transmisia si suspensia au scapat neatinse, tunerul bulgar indreptandu-si toata atentia catre partea estetica a modelului american.



Rezultatul? Saturn Sky se va face remarcat acum inca de la prima aparitie, multumita in special nuantei de bleu mat cu efect perlat in care a fost finisata caroseria, dar si accentelor de verde pozitionate strategic, ce ii confera roadsterului american un aspect demn de un concept car. Aceleasi insertii de verde se regasesc si la interior, locul preferat pentru operat modificari al celor de la Vilner. Intregul cockpit a fost imbracat in piele si alcantara, accentele de piano black dand o nota de eleganta modelului de peste Ocean. Lista cu bunatati se incheie cu volanul sport in trei spite, instrumentele de bord redesenate si noul sistem audio de inalta fidelitate.





Asadar, acestea fiind spuse, tunerul bulgar ne impresioneaza inca o data, intr-un mod cu adevarat placut!
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -