Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply
 
Thread Tools
Old 10-11-10, 12:51   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Mercedes C63 AMG by Wimmer - Adio rollercoaster si Casa Groazei!

Mercedes C63 AMG by Wimmer - Adio rollercoaster si Casa Groazei!

Germanii de la Wimmer indoapa banalul Mercedes C63 AMG cu 580 cai putere si 690 Nm, demonstrand astfel ca supercarurile sunt doar un moft. Mai mult de atat, toti copii vor visa acum la o plimbare cu sedanul german, lasand deoparte aventurile in Casa Groazei si senzatiile oferite de infricosatorul rollercoaster!



Inca de la inceput, tunerul german ne anunta ca numele sau si cresterile ridicole de putere sunt doua lucruri inseparabile. Pe scurt, in cazul de fata, totul se traduce in introducerea unui kit de performanta Level 3 pentru deja-performantul Mercedes C63 AMG Performance. Asadar, un nou filtru de aer de la K&N si-a facut aparitia sub capota, admisia a fost upgradata, uriasul V8 de 6.3 litri respirand acum mai bine multumita si unui nou sistem de evacuare. Rezultatul? Sedanul din Stuttgart coafat de cei din Affalterbach (a se citi Mercedes C63 AMG) se lauda acum in fata tuturor cu 580 cai putere si 690 Nm, viteza maxima depasind bariera celor 300 km/h (305 km/h, viteza limitata electronic).





La final, nemtii de la Wimmer anunta disponibilitatea extremului Level 3 pentru suma de 9.900 euro, precizand intr-un loc mic si intunecat ca modelul din imagini a fost inzestrat si cu suspensie KW Clubsport, plus anvelope Dunlop Sport Maxx GT.
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -