Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply
 
Thread Tools
Old 08-10-10, 16:13   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default TechArt Magnum - Visul oricarui Porsche Cayenne

TechArt Magnum - Visul oricarui Porsche Cayenne

Vandut in peste 1.000 de exemplare, Magnum reprezinta o poveste de succes pentru germanii de la TechArt. Iar compania din Leonberg nu se opreste aici, mai ales ca un nou Porsche Cayenne bantuie strazile din intreaga lume.

TechArt Magnum? Asta e cu siguranta primul lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti la modificarea unui Porsche Cayenne. TechArt Magnum scoate din SUV-ul german si ultima picatura de agresivitate si, in plus, reprezinta visul oricarui Porsche Cayenne. Iar asta inseamna ca reprezinta si visul ultimei generatii a SUV-ului din Stuttgart.

Pentru inceput, noul Porsche Cayenne a fost inzestrat cu un spoiler fata cu prize de aer uriase, de unde LED-urile si proiectoarele duble nu lipsesc. Modificarile continua cu noile praguri laterale, ce fac conexiunea intre extensiile pentru aripi, in timp ce partea din spate vine la pachet cu un eleron pentru plafon si spoiler cu difuzor integrat. Alte detalii includ un nou sistem de evacuare, suspensie revizuita si jante cu dimensiuni cuprinse intre 20 si 23 inci.

De asemenea, nici interiorul nu a scapat neatins, viitorii clienti avand aici optiuni aproape nelimitate in ceea ce priveste nuantele oferite. Mai mult de atat, TechArt pune la dispozitie un volan sport in trei spite, noi padele si, nu in ultimul rand, un sistem multimedia pentru ocupantii locurilor din spate.

Noul TechArt Magnum va debuta in premiera mondiala in luna noiembrie, la Auto Zurich Car Show.

Click image for larger version

Name:	TECHART_MAGNUM_auf_Basis_Porsche_Cayenne.jpg
Views:	77
Size:	332.4 KB
ID:	1687670
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 08-11-10, 16:07   #2
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Oficial: Noul TechArt Magnum intra in scena!

Oficial: Noul TechArt Magnum intra in scena!

Noul TechArt Magnum lasa misterul deoparte si se prezinta in fata intregii lumi. Aplauze? Huiduieli? Se va bucura oare de acelasi succes ca generatia precedenta? Ramane de vazut!



TechArt va dezvalui noul Magnum in fata publicului abia pe 11 noiembrie, la Auto Zurich Car Show, insa primele poze cu cea mai noua creatie a tunerului german si-au facut aparitia pe internet inca din acest weekend. Concluziile? La prima vedere, este de asteptat ca TechArt Magnum sa trezeasca aceleasi sentimente ca si modelul de la care s-a pornit - ultima generatie a SUV-ului german Porsche Cayenne. Pe scurt, fie il iubesti, fie il urasti.



Modificarile stilistice, prezente la exterior, sunt destul de evidente si pentru necunoscatori, noul TechArt Magnum facandu-se remarcat inca de la prima aparitie prin partea frontala extrem de agresiva, ce a primit un spoiler cu prize uriase de aer, LED-uri si, nu in ultimul rand, o noua capota pentru motor. De asemenea, partea laterala continua aceasta linie, extensiile pentru aripi si jantele cu dimenisiuni de pana la 23 inci creand un aspect cu adevarat sportiv. Partea din spate se remarca atat prin noul spoiler ce gadzuieste si evacuarea cu patru tobe de esapament, cat si prin eleronul pentru plafon. La final, suspensia a fost modificata, in timp ce blocurile optice au primit o alta fata multumita noilor ornamente.



Nici interiorul nu duce lipsa de imbunatatiri, tunerul german promitand un volan sport in trei spite, noi padele, un sistem multimedia pentru ocupantii locurilor din spate si, nu in ultimul rand, optiuni aproape nelimitate in ceea ce priveste nuantele pielei care va imbraca cockpitul SUV-ului din Stuttgart. Si, ca intotdeauna, cresterile de putere se lasa asteptate!
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -