Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply
 
Thread Tools
Old 03-09-10, 13:37   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Honda CR-Z Type F vine la SEMA - Hibrizii cuceresc Vegas-ul

Honda CR-Z Type F vine la SEMA - Hibrizii cuceresc Vegas-ul

Hibrizii japonezi se pregatesc sa cucereasca Las Vegas-ul. Pe langa deja-cunoscutul Honda CR-Z by Fortune Motorsports, un alt CR-Z va fi prezent la SEMA Show. De aceasta data, vinovati de modificarea modelului japonez sunt cei de la Wraptivo.

Botezata CR-Z Type-F Concept, noua creatie combina folia negru mat cu cea care imita fibra de carbon, rezultatul fiind un exterior care nu poate trece neobservat. Mai mult de atat, acesteia i se alatura si un kit aerodinamic impresionant, plus un set de jante Volk TE37.

Dar, mai important de atat, adevaratele modificari se vor regasi sub capota. Un sistem de supraalimentare va trezi la viata anemicul motor de 1.5 litri, acesta urmand a fi insotit de un nou sistem de evacuare si un ECU optimizat. De asemenea, din pachet nu vor lipsi nici accesoriile semnate de Honda, componentele HKS sau suspensia Tein.

La final, interiorul a fost rasfatat cu o pereche de scaune Recaro si insertii de Alcantara, Honda CR-Z Type F asteptand acum sa-si faca aparitia la SEMA Show.

Click image for larger version

Name:	01.jpg
Views:	84
Size:	620.3 KB
ID:	1639005
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -