Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply
 
Thread Tools
Old 19-08-10, 14:49   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default HOT NEWS: Aston Martin inspira noul Supercar de 7,5 milioane de Euro!!!

Francezii de la Star Electric, specializati in design si crearea unor masini exclusiviste pentru diverse VIP-uri si presedinti, au publicat primele idei pentru viitoarea Super-Masina bazata pe Aston Martin. Pretul la care se va vinde un astfel de bolid? Un fleac.





Nu degeaba toti seicii, regii si presedintii din toate colturile lumii apelau la Star Electric pentru a le face masini unicat, exclusiviste. Se pare ca francezii se cam pricep. Acestia au anuntat debutul unui proiect ce are ca scop realizarea unei masini excentrice si revolutionare, de aproape 1000 de cp, care va costa 7, 5 milioane de Euro. Si din moment ce pretul a fost deja stabilit, inseamna ca proiectul este demarat.





Viitoarea masina nu are inca un nume, dar se spune ca va avea un motor V8 de 5,4 litri care va dezvolta intre 800 si 900 de cp. La acesta se va adauga o cutie in 6 trepte manuala sau una cu padele de tip F1 la volan. Evident, diverse bunatati precum diferential blocant, tractiune spate, jante uriase, frane ceramice si suspensie activa vor fi de asemenea disponibile.





Masina insa va fi disponibila numai cu volan pe stanga, adica... opus Aston Martin-ului britanic. Caroseria va fi de carbon si portierele se vor deschide in sus, precum la Bugatti EB110. Despre interior nu se stie nimic concret, dar pielea si carbonul vor fi la ele acasa cu siguranta.






Si daca tot vorbim de exclusivitate, cu numai 8 exemplare in plan, cu siguranta masina isi va gasi clienti. Chiar daca acestea vor costa de 7 ori mai mult decat un Veyron...





Hondarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -