Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply
 
Thread Tools
Old 15-07-10, 14:20   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Carlsson rafineaza noul Mercedes E-Class Cabrio

Carlsson rafineaza noul Mercedes E-Class Cabrio

Ai putea compara modificarea unei masini cu realizarea unei opere de arta? In prima dintre situatii, forma trebuie sa urmeze de cele mai multe ori functia, iar compromisurile nu pot fi eliminate in totalitate. Un lucru pe care majoritatea artistilor nu l-ar putea intelege decat daca ar vedea cum ia nastere o capodopera Carlsson.



Pana si cei mai mari critici s-ar indragosti pe loc de designul elegant al noului Mercedes E-Class Cabrio, insa nici chiar insusi perfectiunea nu este perfecta. Iar aici intra in scena celebrul si deja legendarul specialist in modelele din Stuttgart - Carlsson.





Pentru inceput, artistii de la sectia design au pus la punct un atractiv kit aerodinamic. Prelungirea din carbon a noului spoilerul fata aduce un pic de savoare, in timp ce eleronul pentru portbagaj insufla o doza extra de agresivitate. Nota finala este data de jantele pe 20 inci care, impreuna cu suspensia mai joasa cu 30 mm, creeaza o armonie deplina.





La final, inainte de a conduce noul Mercedes E-Class Cabrio catre cele mai insorite tinuturi, germanii de la Carlsson au efectuat si o crestere de putere asupra versiunii E350 CDI. Rezultatul? 280 CP si 648 Nm, iar singurul lucru de care mai ai nevoie este Soarele.

__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 17-07-10, 23:20   #2
vacaroz

Stage 5
 
vacaroz's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,016
Member of:
[VW]
Default Re: Carlsson rafineaza noul Mercedes E-Class Cabrio

frumos
vacaroz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -