Quote:
|
Originally Posted by cata_tm
habar nu ai ce vorbesti. tocmai suspensia a fost intens modificata. e dinaia pt echilibristica, asa e de performanta!
|
Cand sonki a facut referire la suspensii, avea dreptate, deoarece noua Honda Civic (adica asta) are o punte semi-independenta pe spate, identica in conceptie cu ce de pe Dacia Logan, ca exemplu... Nu cred ca are sanse impotriva europenilor pt ca de la ultima Honda Civic, care arata comun si o cumparau doar babele, au sarit direct la nava asta din Star Trek. Asta inseamna:
a. babele nu o sa o mai cumpere pt ca prea avagardista (pa-pa cota de piata!!!)
b. nici tinerii din ziua de azi nu o sa fie impresionati de ea prea mult decat pe forumuri, pt ca in viata reala, e prea scumpa iar in ultimul timp toti tinerii au inebunit dupa penibilitati motorizate, cum ar fi vesnicul si prea penibilul Golf, care arata numai bun sa-l cumpere bunica. Sa vad eu cati de varsta mea (22 de ani) au masini sport, si cati au Skoda Octavia TDI/Golf TDI/"Alt caca" diesel pseudo-sportiv, pseudo-economic!
Totusi, parerea mea personala cu privire la masina este una buna: arata bine la exterior. Astept Type R ca sa laud motorul...
Interiorul este o chestie de gust, iar eu nu ma simt pregatit sa conduc Enterprise-u inca...

Prefer Astra GTC care arata mortal la exterior si cat de cat clasic la interior!