Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 29-02-04, 16:05   #1
cj82ufo

Stage 5

cj82ufo's Avatar

Default se apropie formula1 pronosticuri,pareri,etc

vreau sa vad aici parerile voastre referitoare la noul sezon de f1 bune ,rele ,voi stiti
cj82ufo is offline   Reply With Quote
Old 29-02-04, 19:17   #2
cj82ufo

Stage 5

cj82ufo's Avatar

modelul nou de la williams bmw super designul
Attached Images

Old 29-02-04, 21:05   #3
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Asa cum Rossi ia tot ce se poate la GP, asa Schumacher ia tot la F1.

Asa ca se stie deja cine castiga, parca nu mai are nici un haz...

Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 29-02-04, 21:49   #4
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

..eu unul tin cu BMW la F1 ..si sper k ei sa castige..
alex_maxx is offline   Reply With Quote
Old 29-02-04, 21:56   #5
Viddy

Stage 2

Viddy's Avatar

Daca nu ar shumi la ferrari atunci ferrari nu prea ar mai avea sanse la titlu, bmw are motoare mai puternice. Shumi asta este super tare omu, dar o data cu el a cam inceput sa fie monotonie in f1, castiga el tot, si asta nu cred ca este bine.
Viddy is offline   Reply With Quote
Old 29-02-04, 23:09   #6
NASCA

Stage 3

NASCA's Avatar

Eu sper in victoria lui BMW
Attached Images

NASCA is offline   Reply With Quote
Old 29-02-04, 23:37   #7
cj82ufo

Stage 5

cj82ufo's Avatar

eu sper ca McLaren sa faca o figura frumoasa anul asta ,anul trecut au fost aproape cine stie ?poate reusesc
hai McLaren Mercedes
Old 01-03-04, 01:20   #8
BogdanCMS
Guest

Atat timp cat Schumacher va concura in F1,nu va mai exista un alt invingator .Eu tzin cu el din 1997 de cand a venit la Ferrari(sunt fan Ferrari),tipul e prea bun ca sa fie om.Din pacate,BMW sau McLaren o sa castige doar daca face Schumi vreun accident(Doamne fereste ) sau decide sa se retraga in ultimul moment,altfel 0 shanse.Poate ca e cam anost,dar asta e.Totzi ceilaltzi,cu tot respectul,sunt nishte agarici pe langa el,Schumi e shi mecanic si pilot in acelashi timp.
  Reply With Quote
Old 01-03-04, 06:24   #9
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

1.BMW
2.Mclaren
3.Ferrari
Cam asta o sa fie clasamentul,iar anul asta locul la piloti,locul 1se va disputa intre Montoya si Raikonen,iar apoi vor veni restul...Schumi deja e dus,asta e parerea mea,relativ noii piloti au acumulat deja experienta si acum pot merge la sigur...sunt mai concentrati,mai increzatori,mai calmi si cumpatati...nu mai face fata Schumi acum...era sa o ia in barba de anul trecut,dar tineretea si experienta si-au spus cuvantul...anul asta insa sper ca lucrurile se vor schimba...
Old 01-03-04, 08:43   #10
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Eu mizez pe Kimi sau Michael. Daca va castiga Schumacher din nou, ma
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 01-03-04, 10:33   #11
NASCA

Stage 3

NASCA's Avatar

Eu nu cred ca Shumyk va face ceva treba anul acesta, anul trecut era aproape sa piarda in fata lui Barikelo
NASCA is offline   Reply With Quote
Old 02-03-04, 10:19   #12
cj82ufo

Stage 5

cj82ufo's Avatar

noile modificari in regulament spun ca se va folosi doar un motor pt tot week end-ul ce parere aveti in legatura cu asta
cel mai fiabil motor castiga
Old 02-03-04, 12:35   #13
BogdanCMS
Guest

Quote:
Originally Posted by \"cj82ufo\"
noile modificari in regulament spun ca se va folosi doar un motor pt tot week end-ul ce parere aveti in legatura cu asta
cel mai fiabil motor castiga
Cashtig clar pt Ferrari,se shtie doar ca sunt foarte fiabile McLaren au dat-o bara rau cu noul motor,iar de BMW nu prea shtiu dar cred ca sunt un concurent serios,doar e BMW
Shi eu ash vrea sa mai castige altcineva in afara de Schumi,dar chestia e ca are prea multa experientza,s-ar putea sa-l ajute pe Barichello anul asta.Jocurile fusesera facute pt Barichello anul trecut dar cred ca intre timp s-a decis la nivelul echipei ca Schumacher trebuie ajutat sa intre in Cartea Recordurilor
  Reply With Quote
Old 02-03-04, 12:51   #14
th1nk3r

Stage 4

th1nk3r's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"BogdanCMS\"
McLaren au dat-o bara rau cu noul motor
Poti sa-ti sustii afirmatia asta si cu argumente pls ???
Pana una-alta, masina asta trebuia lansata sezonul trecut si au lucrat la ea inca 6-7 luni... dar daca ai tu date care sa dovedeasca ce spui, te rog sa le faci publice. Si timpii de la antrenamente nu se pun, se stie ca aia se dau publicitatii in functie de politica echipei.
Old 03-03-04, 03:27   #15
BogdanCMS
Guest

Quote:
Originally Posted by \"th1nk3r\"
Quote:
Originally Posted by \"BogdanCMS\"
McLaren au dat-o bara rau cu noul motor
Poti sa-ti sustii afirmatia asta si cu argumente pls ???
Pana una-alta, masina asta trebuia lansata sezonul trecut si au lucrat la ea inca 6-7 luni... dar daca ai tu date care sa dovedeasca ce spui, te rog sa le faci publice. Si timpii de la antrenamente nu se pun, se stie ca aia se dau publicitatii in functie de politica echipei.
Intr-un nr de Supercar sau AutoExpert,nu mai shtiu sigur,poate caut revista,cred c-o mai am shi-tzi spun sigur ce nr e.Nu bat campii,chiar asha e,au spus ca se intorc la vechiul monopost cu motorul vechi sa-l dezvolte p'ala,au pierdut 8 luni degeaba,a ieshit mult mai prost noul motor(fiabilitate,timpi)oricum or sa fie probleme mari la ei anul asta.Cum gasesc revista itzi spun.
  Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -