Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 13-12-04, 12:32   #46
Ad3lina

Stage 1

Ad3lina's Avatar

hummerul nu mai e ce-a fost odata, asta e sigur...
cat despre ultimul model, era o shtire ce zicea ca vor fi retrase toate shi revizuite, deoarece au fost o grama` de accidente, iar modelul e in pericol de a-i cadea shi rotzile(io personal am ras de n-aveam aer.. dar poate n-am auzit io bine)
shtirea era legata de Beckam, care ishi achizitzionase shi el, de curand, o astfel de jucarie....
Ad3lina is offline   Reply With Quote
Old 27-01-05, 13:18   #47
XoRRo
Opel Driver

Stage 5

XoRRo's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

cam asa ar fi trebuit sa arate hummer-u
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	escalade_20h2_255.jpg
Views:	59
Size:	51.2 KB
ID:	17428  
XoRRo is offline   Reply With Quote
Old 24-02-05, 14:56   #48
FiReBuRn

Stage 5

FiReBuRn's Avatar

Member of:
[SEAT]

:P
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3_152.jpg
Views:	54
Size:	95.5 KB
ID:	19259  
FiReBuRn is offline   Reply With Quote
Old 03-03-05, 15:45   #49
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]

H2 nu exceleaza la nici un capitol poate acela la greutate si dimensiuni masina nu stie de nici unele viteza yoc deplasare pe teren dificil merge dar scartaie pt off road range rover rules pt stradal cayenne rules hummer devenind o masina ffff usor de trecut cu vederea

CDTI
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 03-03-05, 15:47   #50
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]

H2 nu exceleaza la nici un capitol poate acela la greutate si dimensiuni masina nu stie de nici unele viteza yoc deplasare pe teren dificil merge dar scartaie pt off road range rover rules pt stradal cayenne rules hummer devenind o masina ffff usor de trecut cu vederea
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 03-03-05, 20:41   #51
DonHacker

Stage 4

Dupa mine,H2 e un 'aspirator de femei',consuma enorm si nu este foarte bun la onroad da` nici la offroad nu exceleaza,sa il cumperi si sa te plimbi cu el prin oras mi se pare o prostie imensa..si aici in Oradea este un Hummer h2 dupa care toata lumea intoarce capul(si eu,recunosc )....faza tare e ca aproape tot timpul parcheaza langa un Cayenne....faza cea mai tare e ca:Hummerul e a sefului de la Atlas Telecom si Cayyene-ul e a bo$$u-lui de la RDS
DonHacker is offline   Reply With Quote
Old 03-03-05, 21:01   #52
AR120CP

Stage 5

AR120CP's Avatar

Member of:
[VW]

singurul concurent al lui H1 sau H2 este Lamborghini LM . Cel putin asta este parerea mea
AR120CP is offline   Reply With Quote
Old 04-03-05, 01:56   #53
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"DonHacker\"
Dupa mine,H2 e un 'aspirator de femei',consuma enorm si nu este foarte bun la onroad da` nici la offroad nu exceleaza,sa il cumperi si sa te plimbi cu el prin oras mi se pare o prostie imensa..si aici in Oradea este un Hummer h2 dupa care toata lumea intoarce capul(si eu,recunosc )....faza tare e ca aproape tot timpul parcheaza langa un Cayenne....faza cea mai tare e ca:Hummerul e a sefului de la Atlas Telecom si Cayyene-ul e a bo$$u-lui de la RDS
is cam tari aia de la atlas daca au si audi a 8 w12....
catalin rs4 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-05, 05:35   #54
DonHacker

Stage 4

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"catalin rs4\"
Quote:
Originally Posted by \"DonHacker\"
is cam tari aia de la atlas daca au si audi a 8 w12....
In oradea sunt 2:unu e W12 a lui Vizer si celalalt nush a cui este(BH-XX-ZET) !!
Old 04-03-05, 05:37   #55
DonHacker

Stage 4

P.S.in oradea sunt 3 Hummer-uri..nu 1
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -