18-11-04, 14:25
|
|
Stage 2
|
Parerile vaostre despre Subaru Impreza WRX STI
Ce parere aveti despre aceasta masina bune rele nu conteaza?
|
|
|
18-11-04, 14:41
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Buna, din moment ce in test a batut EVO 8...
|
|
|
18-11-04, 14:55
|
|
Stage 3
|
Masina este destul de buna.
Cu putine modificari la motor faci din ea un mic avion.
M-am plimbat prin Timisoara cu unu' si pot sa spun ca senzatiile sunt tari.
Este o masina reusita.
|
|
|
18-11-04, 19:05
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
e o masina puternica si cu posibilitati de tuning, dar personal o consider o masina pentru oamenii peste 40 de ani, sa zicem ca e tocmai buna pt tatii care vor sa isi ia familia la o plimbare cu masina si sub aspectul relativ domestic al masinii sa aibe o fiara (in concluzie pt cei care ajunsi la o varsta vor sa retraiasca tineretea)
personal prefer masinile in 2 usi si cu o \"aerodinamica\" mai buna
la banii aia cred ca mi-as lua altceva
|
|
|
18-11-04, 19:48
|
|
 Stage 5
|
e tare dar si cea mai urata
pentru fraieri cu bani
|
|
|
18-11-04, 20:40
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
e o masina pt pasionati de curse si viteza, n-are lux, n-are prestigiu , nu e confortabila, dar e rapida, are mari posibilitati de tuning, si cu un look de masina de rally, atrage priviri. Daca asa ceva cauti, e masina ideala
|
|
|
18-11-04, 23:01
|
|
 Stage 5
|
nu are cum sa ii spun...soul
|
|
|
18-11-04, 23:07
|
|
|
Guest
|
Au excelat vreodata masinile japoneze la design? De prea putine ori...
Exceptand faptul ca are un design banal, masina e o bestie...huruitul celor 4 cilindrii boxer e DIVIN...posibilitati de tuning sunt gramada...feeling-ul este nemaipomenit...practic, o \"bruta necizelata\"...EVO 8 este ceva mai rafinat in reactii, dar si putin mai incet(cu foarte putin)...
Intr-un cuvant, isi merita toti banii(si nu costa mult deloc pt ce ofera)...
|
|
|
|
18-11-04, 23:34
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Au excelat vreodata masinile japoneze la design? De prea putine ori...
Exceptand faptul ca are un design banal, masina e o bestie...huruitul celor 4 cilindrii boxer e DIVIN...posibilitati de tuning sunt gramada...feeling-ul este nemaipomenit...practic, o \"bruta necizelata\"...EVO 8 este ceva mai rafinat in reactii, dar si putin mai incet(cu foarte putin)...
Intr-un cuvant, isi merita toti banii(si nu costa mult deloc pt ce ofera)...
|
hi hi hi asta e ce vezi tu in europa ca aicea ajung numai \"nasparlitati\" cauta modele facute excusiv pt japonia sa vezi acolo design si dotari
adica masinile \"made in Japan never exported\" mai scapa cate un SH din cand in cand si prin australia/SUA/ mai putin europa
|
|
|
19-11-04, 08:56
|
|
Stage 3
|
200SX, scopul acestei masini este sa aduca proprietarului senzatii asemanatoare celor traite de pilotii de raliu; de aceea masina incearca mai degraba sa se apropie cat mai mult de modelul de raliu, atat ca design cat si ca dotari, decat sa \"traga\" spre categoria Luxury Saloon. Acesta din urma este rolul modelului Legacy. Cat despre SUA, raliurile nu sunt in topul popularitatii, americanii preferand marcile mai luxoase (si tot de origine japoneza) Lexus, Acura sau Infiniti. La noi, din pacate, cursele private nu au mai nimic in comun cu raliurile, de aceea perceptia asupra categoriei reprezentata de WRX STi sau Evo 8 este de genul: masina de liniute, masina de tuning, masina de fitze etc. (Cine nu e de acord sa nu dea cu pietre, ci eventual cu argumente  ).
|
|
|
24-11-04, 08:10
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Am mers in dreapta intr-o astfel de masina.Am mai mers si in BMW-uri de 3 litri si in masinutze destul de puternice.
E super senzatie in Subaru-tractiunea integrala este super.
Nu imi place cum arata la design dar in rest este o super masinutza.
|
25-11-04, 00:59
|
|
 Stage 5
|
nu sunt fan subaru..dar bani si merita din deplin..precum zicea si pim..nare lux..nare aproape nimica  dar ii rapia si cu cateva modificari...ii si mai rapida..  oricum eu personal prefer mai mult un evo7  are ceva ce sti nu are....adica STIL
25-11-04, 12:17
|
|
 Stage 5
Member of: [RR]
|
Pt mine Subaru este o super masina, eu zic ca nu costa mult pentru ce ofera. Mie mi se pare ca Subaru este mai fiabil decat evo (poate din pricina situatiei actuale a lui Mitsubishi care nu este tocmai fericita  )
|
|
|
01-12-04, 22:11
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
la prestigiul care il are in WRC eu zic ca e masina buna si in acelkasi timp performanta!pe aceasta masina o ajuta si tractiunea integrala permanenta!potzi sa faci ce vrei din ea nu e o masina care cum ai cumparato asa o ai!e o masina a pasionatzilor nu a oamenilor extravaganzi!mie unu imi place
|
|
|
04-12-04, 12:41
|
|
 Stage 5
|
Viva Subaru  )))
si tata in ciuda faptului ca a mers cu una ar preferao pentru scurtele drumuri pana la munte sau la mare in locul oricarui mert  )
cam nasol..de confort..cred ca i-ar fi stat bine cu niste scaune recaro de piele
|
|
|