ma gandeam la asta ..dar nu cred ca iti iei o masina sa umblii tot timpul cu chestia aia.. arata si nasol o data si o data tot o vei da jos si nu rezolvi nik! ca sa aiba un efect trebuie sa o tii tot timpul desi nu cred ca ar face asa ceva cineva...e pacat
ma gandeam la asta ..dar nu cred ca iti iei o masina sa umblii tot timpul cu chestia aia.. arata si nasol o data si o data tot o vei da jos si nu rezolvi nik! ca sa aiba un efect trebuie sa o tii tot timpul desi nu cred ca ar face asa ceva cineva...e pacat
copii,daca va zic de un ferrari mithos in bucuresti?vreti poze?????????
si...lamborghini miura????
si un ferrari f40 racing?? si mai multe piese TARI???tre' sa scanez pozele,le-am facut cu un aparat cu film si le am pe hartie..
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
Re: Masini tari vazute la noi !!!
:O:O ferrari mythos??? dami o palma repede....o fi venit sultanu din brunei cu una din cele 2 ale lui...din cate stiu eu este concept car de prin 80-90...dar poate sunt putin depasit de vremuri??.........
cea mai tare masina pe care am vazut-o in viata mea.si nu sunt fan lambo.in poze e ZERO,asta trebuie vazuta in realitate.e dementiala si de departe cel mai tare lambo.nu va imaginati cat de joasa si lata poate fi.