Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > LANCIA

LANCIA Forum Lancia - dedicat posesorilor de Lancia: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply

Thread Tools
Old 12-07-07, 11:45   #1
Lucian_benz

Stage 4

Default Achizitionare Lancia Thesis 2005

Salutari,
de curand am vazut un Lancia Thesis din 2005,masina arata demential si am inteles ca e clasa de lux de la Lancia.
As dori sa aflu si eu cate ceva de masina asta innainte de a o achizitiona.

Un punct in plus pentru ea e ca e cam foarte rara,adica tot husseinu' are BMW,tot tiganu are Mercedes si tot romanu cam are Audi si VW,ca altceva nu stie(no offence acestora,dar de astea e cam plina stada)

La masina asta imi place ca e foarte rara si pe dincolo,dar as vrea sa stiu cum sta la capitolul intretinere,consum,siguranta si fiabilitate.
Motorul va fi unul de 2.4 jtd cu 85.000 km.
Nu ma intereseaza chiar de loc coxuri sau sa fac tuning pe ea,ma intereseaza la fie o limuzina mare si sigura cu ceva CP sub capota.

Orice sugestie ar fi bine venita.
Lucian_benz is offline   Reply With Quote
Old 12-07-07, 11:50   #2
john17

Stage 5

john17's Avatar

Default Re: Achizitionare Lancia Thesis 2005

La orice masina rara te confrunti cu lipsa pieselor - nimeni nu face stocuri de piese si nici aftermarket nu vei gasi decat cel mult elemente comune cu alte modele mai difuzate. Motorul 2.4 jtd e OK, insa nu cred ca sunt multi in Ro care pot da un feedback real pt masina exact in varianta asta. Eu am condus pe distanta scurta o Thesis dar benzina si nu am ce sa-i reprosez insa nu e pe gustul meu.
john17 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-07, 19:29   #3
uno

Stage 3

Intr-adevar masina rara, dar cred ca multe elemente mecanice sunt din grupul FIAT. Atata timp cat eu gasesc orice piesa de Lancia Delta din '92 nu cred ca in mai mult de 2 zile sa nu iti aduca astia orice piesa. In plus drumurile din .ro incep sa arate binicel, deci nu vei mai avea probleme. Parerea mea de adept al masinilor italiene este ca merita; chiar si la rabla mea de Lancie din '92 lumea se uita toti si nu stiu ce e; Thesis e cam ciudata dupa gustul meu, dar tocmai asta este farmecul masinilor italiene.
uno is offline   Reply With Quote
Old 12-07-07, 19:29   #4
uno

Stage 3

Intr-adevar masina rara, dar cred ca multe elemente mecanice sunt din grupul FIAT. Atata timp cat eu gasesc orice piesa de Lancia Delta din '92 nu cred ca in mai mult de 2 zile sa nu iti aduca astia orice piesa. In plus drumurile din .ro incep sa arate binicel, deci nu vei mai avea probleme. Parerea mea de adept al masinilor italiene este ca merita; chiar si la rabla mea de Lancie din '92 se uita toti si nu stiu ce e; Thesis e cam ciudata dupa gustul meu, dar tocmai asta este farmecul masinilor italiene.
uno is offline   Reply With Quote
Old 13-07-07, 11:47   #5
Lucian_benz

Stage 4

Quote:
Originally Posted by uno View Post
Intr-adevar masina rara, dar cred ca multe elemente mecanice sunt din grupul FIAT. Atata timp cat eu gasesc orice piesa de Lancia Delta din '92 nu cred ca in mai mult de 2 zile sa nu iti aduca astia orice piesa. In plus drumurile din .ro incep sa arate binicel, deci nu vei mai avea probleme. Parerea mea de adept al masinilor italiene este ca merita; chiar si la rabla mea de Lancie din '92 se uita toti si nu stiu ce e; Thesis e cam ciudata dupa gustul meu, dar tocmai asta este farmecul masinilor italiene.
Nu stiu unde ai vazut tu drumuri in Ro sa arate binecel,eu am vazut numai hartoape,in fine ,masina e frumoasa si in maxim 1 luna cred ca voi fi fericitul proprietar al unei Lacia Thesis.

Daca mai aveti sugestii,astept.
Old 13-07-07, 14:56   #6
thema turbo ds

Stage 1

Sal! Eu am o Thema mai veche, insa strang bani sa-mi iau o Thesis. Cu cat o cumperi si de unde?
Dupa ce o iei, pune niste poze, sa ne bucuram si noi
thema turbo ds is offline   Reply With Quote
Old 14-07-07, 19:23   #7
Lucian_benz

Stage 4

Masina ma costa 18.000 in Belgia,
cea pe care am gasit-o anterior s-a vandut si era 15.000.
Asta la 18.000 e din 2005 si e full extrase,inclusiv scaune electrice,camera pe bara din spate pentru parcare,dvd+tv+navi,etc....
Motorul e de 2.4 jdt,35.000 km, taxa vine pe la 3000 euro,ajunge masina cu tot pe la 23-24k,dar repet,e rara si e foarte tare.
Old 16-07-07, 10:41   #8
thema turbo ds

Stage 1

Eu am vazut pe mobile.de cateva masini la preturi acceptabile, dar nici una nu era mai noua de 2003. Una din 2005 e chiar noua... Cred ca motoarele care merita atentie sunt 2,4 jtd si 2,0 turbo.
Sa nu uiti sa pui poze.
thema turbo ds is offline   Reply With Quote
Old 16-07-07, 14:31   #9
Lucian_benz

Stage 4

Nemtii au o vorba foarte sfanta
HIER NIX E-BAY ODER MOBILE.
Te sfatuiesc sa nu te uiti dupa ce gasesti pe mobile,sunt niste riciuri.
Nu mai vreau sa aud de mobile.
Rable.
Daca ai pe cineva pe dincolo spune-i sa se uite el,ca cu mobile ajungi la sapa de lemn.
Old 16-07-07, 23:14   #10
baghy83

Stage 5

Masina nu e rea dar nu a avut succes.In Italia sunt foarte multe la parlament si pe la ministere.Pretul e cam acealsi cu a unui Bmw sau Mercedes insa nu a prins din cauza formei considerata prea ciudata,a prestigiului inferior si a motoarelor inferioare.De cat era motorul pe cea care ai gasit-o?De 175 de cai?
baghy83 is offline   Reply With Quote
Old 19-07-07, 09:53   #11
Lucian_benz

Stage 4

Quote:
Originally Posted by baghy83 View Post
Masina nu e rea dar nu a avut succes.In Italia sunt foarte multe la parlament si pe la ministere.Pretul e cam acealsi cu a unui Bmw sau Mercedes insa nu a prins din cauza formei considerata prea ciudata,a prestigiului inferior si a motoarelor inferioare.De cat era motorul pe cea care ai gasit-o?De 175 de cai?
110kw/150cp motorul,2.4 jtd.
intradevar forma e un pic ciudata,dar e cam rara si asta e bine.
Eu nu stiu ce E Klasse sau Seria 5 iei la 18.000 din 2005 full extrase.
In fine,gusturile nu se discuta,ideea de baza e ca masina e foarte rara.
Old 28-08-07, 14:18   #12
BENSON

Stock

Ai Luat Thesis-ul Ala Din Belgia????
Da Te Rog Cateva Opinii Si Eventual Poze.
BENSON is offline   Reply With Quote
Old 09-09-07, 16:27   #13
jian

Stage 1

sal,
buna algere si mie imi place Thesis,si italiencele in special
buna alegere ca nu vrei sa porti uniforma(vw,bmw,mercedes,audi),intr-adevar romanii nu mai stiu sa isi cumpere si altceva.
Piese?Cineva mai sus spunea ca in 2-3zile poti sa ai ce vrei,are dreptate,gasesti piese lancia si pt.modele din 90,nu cred ca e o problema,iar masina care o vrei ,daca are asa putini km,oricum nu vei avea nevoie prea curand de piese.
Fiabilitate?Masinile italiene in special dupa anii90 nu mai sunt proaste asa cum erau cele din anii 80,au facut progrese foarte mari ,in contrabalanta cu cele germane,care nici ele nu mai sunt ceea ce au fost odata.Globalizarea e sigura si e foarte bine infipta in domeniul auto.
jian is offline   Reply With Quote
Old 01-01-08, 17:50   #14
ilario

Stage 2

Iti sugerezi sa iti cumperi un 2.0 turbo am vazut pe youtube cum accelereaza merge de mama focului numa problema e consumul hmm...
ilario is offline   Reply With Quote
Old 10-01-08, 22:09   #15
Frizz

Stage 3

Frizz's Avatar

Eu conduc Thesis de cand a aparut doar ca e motorul de 2.0 20v turbo 185cp. Ca confort e super din toate punctele de vedere, dar la intretinere te rupe (tine cont ca stau in italia adica unde se fabrica si piesele aici is scumpe, imagineaza-ti in ro). La partea cu mecanica nu stiu sa iti zic nimic pt. ca nu sunt ale mele ci a statului italian, eu sunt doar sofer. Pana la urma o mai cumperi?
Frizz is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -