Quote:
Originally Posted by marsuleu
cum sa dai fratioare masina asta? te-a lasat inima sa ii faci papucii? dupa ce ai investit atat timp si truda in a o restaura? ala care a luat-o sigur se da mare cu ea pe unde prinde... pacat...mare pacat. zi-mi macar cu ce pret ai dat-o, ca sa imi mai treaca supararea  mai e unu pe aici care are o alfa sprint pusa la punct si cauta sa o dea. eu nu va inteleg ! ( scuze de nuantele de off-topic )
|
nu m a lasat inima dar totusi am dat o
si factorul nr 1 cred ca a fost faptul ca n a mers nici o data asa cum mi am dorit eu si chiar daca a mers a fost pt putzin timp
cu alte cuvinte se deregla mai mereu
si nu stiu cum s a intamplat ca dupa ce am dat o mergea ceas
Tipu care a luat o nu avea carnet si m a rugat sa l duc eu pana dupa zalau undeva cca 500 km
tot drumul a mers ceas masina asa cum nu a mers in 2 ani la mine
peste tot unde ma opream venea lumea se uita la ea si ma ntreba ce masina e (nu de alta da i am dat absolut toate semnele jos)
si alea au fost momentele cand mi a parut cel mai rau , cum mergea si cum se uita lumea la ea
si al doilea moment cand mi a parut foarte rau a fost atunci cand m au intrebat prietenii care m au ajutat la reconstructzia ei si n am stiut ce sa le zic :"" cum ai putus sa vinzi ma asa masina ? masina asta nu se vinde !!!!!""
nu tzi zic pe ce bani am dat o pt ca n o sa tzi treaca supararea ba chiar s ar putea sa ma cautzi sa ma batzi
oricum ceva sub ce am invenstit in ea fara sa mai socotim achizitzionarea ei
in fine ce a fost a fost si sper k in curand sa mai gasesc una la fel sau daca nu ceva de genu care sa o fac pe gustul meu