Daca imi pare rau ca am dat vreo masina pe care am avut-o, este aceasta. Nu stiu cate Integrale din Romania erau intr-o stare cel putin la fel de buna cu asta. Avea totul original in ea, fara pic de modificari, era neatinsa, era perfecta. Avea motorul de 8 Valve, 190 de cp sau pe acolo, mergea impecabil, nu am nici cel mai mic cuvant de repros fata de ea. Poate ca nu avea fiabilitate mai deloc, poate ca nu era cea mai confortabila, poate chiar nu era de strada, de mers in oras, poate ca am bagat multi bani in ea, insa... cand ma urcam la volan ii iertam toate pacatele. Am condus si Jaguar E-Type... Frectie la picior de lemn fata de senzatiile cu Lancia. Cum intra in curbe si viraje, cum se lipea de asfalt si cum suiera turbina care impingea masina de la 0-100 km/h in cam 6 secunde... nu le voi uita niciodata. Acum am un BMW. Nu are nici o legatura. As da 10 BMW-uri pe o Integrala, fara ezitare.
Felicitari lui Andrei pentru Martini si tuturor celor ce au o Lancia.
ps: masina mea avea arcuri rosii/amortizoare galbene, discuri uriase de frana pe fata ventilate si normale pe spate, volan MOMO (cam urat ce-i drept), bara anti-apropiere, scaune Recaro, evacuare cu 4 iesiri inox, toate ORIGINALE !!!!!!!!!! Si asta se intampla in '88.