Masina are motor de 2.0 TDI 140 cp. Noi i-am montat o turbina GT20 folosind galeria de evacuare originala pe care am portat-o si careia i-am sudat flansa necesara noii turbine. Turbina instalata vine pe motoare de 2.5 l in mod uzual. Presiunea de supraalimentare a ajuns la 1.8 bar constant pana in 5 000 rpm. Initial masina a avut doar un soft de la un chiptuner cunoscut, apoi pentru ca vroia maximumul ce putea fi obtinut i-am instalat UNICHIP peste. Asa am ajuns la 222 cp si 453 Nm, cifre cu care nu se intalnesc multi tuneri reputati de TDI. Am pastrat evacuarea stock fara catalizator, intercoolerul stock, i-am modificat doar teava de admisie in turbina, cea care vine din filtru de aer. Au trebuit refacute toate conexiunile de aer si ulei ale noii turbine. Injectoarele au ramas cele stock. Evacuarea stock este foarte OK realizata de producator, noi facand un test fara ce se cheama cat-back, in sensul ca l-am dat jos si am lasat doar prima parte a evacuarii, si pe dyno nu am pierdut nici un cal macar. Asa ca proiectul de modificare a evacuarii s-a dovedit inutil, renuntand la el. I s-a montat si un filtru sport in carcasa originala.