Quote:
Originally Posted by razvan_gti
Nush de unde ideea ca se duce cupra pe 4 si revin eu pe 5.Nu a fost deloc asa,dar nu mai are rost sa zic nimic ca ies discutzii din nimic.Nu cred ca mai au rost chestile de genu SKN vs SUPERHIPS si care era mai tare.Numai eu sunt in masura sa zic care sunt diferentele ,dar consider ca e de bun simt sa nu le zic pe un forum ,cine vrea sa stie ma intreaba in particular.
|
Intr-un post am spus ca tu spre deosebire de altzii ai vrut sa clarificam problema doar noi 2 ca nu vrei discutzii...., la momentu respectiv am zis "uite si oameni cu bun simtz" dr se pare ca m-am inselat!!! Geo(YDT) si Calibra au vazut aseara o filmare din sesiunea 2 in care se vede clar ca eu eram in fatza dar pentru a lamuri situatzia intre noi 2 te invit la start, dr dupa loc asa cum sa fac cursele (nu tzin neaparat sa conduci tu pentru ca Teo(grecu) mi-a zis ca daia am castigat pentru ca tu conduci ca o bunica)
PS: Daca tu si ai tai suntetzi asa de siguri pe masina aia si pe ceea ce poate "iesitzi afara"!!!
Tzin sa precizez ca m-am dat din mers cu el de fiecare data la rugamintea lui pentru ca nu stie sa plece!!! Acum ne dam ca la carte st 2 masini cu aceeasi tractziune asa ca nu exista discutzii de aderentza!!!