sincer stau ceva timp la unu....astea sunt facut de ceva timp..cam 2 ore imi manaca unu....dar acum nu se vad..bine!! shit...ca sunt un pic mai frumoase....acum vreau sa fac unu dupa o masina din underground 2 facuta de mine...uite o poza...cu masina. Mersi pt aprecieri.!!
yo unu nu pre` am talent la desen manual dar ma tot chinui intr-un program de prelucrat imagini(adobe photoshop) :P
Bafta la treaba !
Si eu am asa ceva! Din orele de la scoala Nu scriam nimic si desenam masini. Unele mi le luau gagicile O sa pun si eu daca se poate numa sa caut in arhivele secrete!
Sigur ca se poate ...lol...cate am facut si eu la scoala..dar la scoala nu fac masini cunoscute..fac prototipuri dupa capu meu...sau generatiile viitoare ale unor masini care exista dupa placul meu :P astept desenele tale..
te intreb ceva...cu ce le-ai fotografiat...ca au iesit clare!! la mitsu ala...front bumperu e de facut dupa ala din FnF :P daca nu ma insel...misto
...un sg am sa iti zic...dc ai facut la toate aceleasi jante??
da..tari rau astea......imi plac..sunt si in NFSU2 parca...bv :P
la naiba...daca as avea si eu ceva mai bun ca sa fac pozele..ca sa am calitate si sa se inteleaga