Ms soricelu pt aceast new topic dupa cate vedetzi totul se va face public...va lasam p voi sa hotaratzi kre mashina e mai buna...acesta este poza dupa kre imi voi lua unghuil shi ma voi apuca sa o modific....bafta shi celuilalt concurent killerhitman2006 sper sa fak o treaba buna!
nu cred k e o idee buna cu acest poll deoarece toti neavenitii pot vota aici si rezultatul nu va fi unul real....rog oricum k cei k xxdadixx,piry,ffocus,kickass sa-si expuna parerile in post-uri....
1 nu numai,nu era ceva strict..am dat exemple.....dar pe langa eu tu si santos,opinia lor e mai relevanta decat a altora...stii tu mai bine la ce ma refer aici....si vroiam sa incerc sa subliniez punctul 2 al tau...asta era ideea.....adik poll-ul asta nu prea isi are pratic rolul de poll.....
SAL MANILOR!!!! fratzilor am vrut shi cu killerhitman2006 sa facem acest mic concurs....asha d distractzie intre noi doi...shi am cazut d conuna acord k sa poata totzi sashi voteze preferata!nam nik impotriv dak voi vretzi sa fitzi arbitrii....App...madskills mam apucat d u know what...iese sap viitoare p luni
Killerhitman2006, imi cer scuze k a trebuit sami schimb poza cu unghiul...k asta sar putea sa fie unghiu poate umpic schimbat...mane mane seara sa fie p forum p la vreo 20.k?
Concurs desene de mana : g_unit shi killerhitman2006
iata varianta mea a celebrului s2000, sper sa va placa, a durat ceva pana sa il aduc la starea actuala.este lucrat pe un a3 cu creion hb 0,5 si creion normal 5b.
hmmm.....inca nu ma pronuntz.....foarte greu..trebuie sa mai analizez un pic.....oricum sincere felicitari la amandoi.....parerea mea...mai incolo un pic...
ambele sunt foarte reusite ,insa trebuie sa-mi placa una mai mult...si aceea este a lui g_unit..de ce?pentru k pare mai reala si este asezata mai bine in pagina...baiatul se orienteaza mai bine in spatiu as zice 40%killer si 60%g_unit