am mai facut si eu doua 'citrice'...ce parere aveti? ma las de sportu asta?
merg - dar hasura park ar trebui s-o mai slabesti in unele locuri resp s-o accentuezi in altele - da' las' ca sambata ne lamuresc meseriasii la intalnire cum e cu hasurile astea
recunosc...sunt la inceput cu coloratul...si n-am nici creioane cum trebuie...da o sa imi iau cat de curand
sa-mi zici si mie dak iti iei unele bune ca si eu am aceeasi problema - momentan desenez cu niste creioane DACIA vechi de 20 - 30 de ani - dar sunt inca bestiale
nu zau...mi-am spus parearea despre desenele tale...si tu ma iei k aici e forum despre masini...nu zau....astea le fac fara probleme...stai calm...ti-am zis asa de chestie...oricum mai ai de invatat....
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Re: desenele mele
eu nu am zis ca nu mai am de invatat...pe mine m-a deranjat faptul ca m-ai acuzat ca le copiez din reviste...eu sunt total anti copiat...nu ma deranjeaza remarcile de genu frate nu stii sa desenazi esti varza...da ai zis ca le copiez si nu e asa
Hmmm...E tare baiatul cu nudurile... Nu prea stie pe ce lume traieste,dar e amuzant...Vezi-ti de treaba tati...E vorba de masini aici,nu de golatatzi...Asa ca...Termina odata cu prostiile! Scz pt off-topic,Gibau!
Hmmm...E tare baiatul cu nudurile... Nu prea stie pe ce lume traieste,dar e amuzant...Vezi-ti de treaba tati...E vorba de masini aici,nu de golatatzi...Asa ca...Termina odata cu prostiile! Scz pt off-topic,Gibau!
sa se duca cu desenele la emisiunea cu copii de gradinitza de pe antena 1 - cum ii zice ... aaa ... vreau sa fiu faimoasa vedeta sau ceva de genul ...
si sa-si prezinte nudurile acolo - sa-l faca aia vedeta