acum schimbam challenge-urile asa cum vrem?....asta e tema....daca ti se pare urata masina ia-o ca pe o provocare si fa tu in asa fel in cat sa arate bine
ce masina urata...(cred ca este cel mai urat model de la alfa romeo ) (alt challenge?)
mie imi convine cea a lui radu.3 cu macheta si stilu "navy" :P
wtf? eu n-am dat nicio provocare cu macheta sau stil navy . Eu doar ziceam ceea ce vrea sa zica si nld: asta e tema, asta faci(daca vrei si daca ai timp). Ceea ce am postat legat de machete era legat de comentariul lui Darius, mai exact sa desenam fiecare o macheta. Fii mai atent cand mai faci postari d-astea ca-i bagi si pe altii in prostii .
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
Re: Propuneri/Challenges
Nah, 5,
Cu desenul meu mai vechi
Greseli in cantitati industriale dapei, n-are nimic, important e sa participi... Nu cred ca voi face un desen nou, daca fac va ramane ala nou daca nu, asta.
Baietii (in special nld) ma motivati si pe mine sa fac ceva . Am zis la inceput ca poate nu o sa fie prea multi, dar cand am vazut-o pe a lui nld... ...si cand ma gandesc ca igerr nu a postat inca...infine. Asta-seara ma apuc si eu de ea si sper s-o fac frumoasa pana luni seara. .