Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
Re: Propuneri/Challenges
Quote:
Originally Posted by Darius DMS
termen 1 sapt.....azi 3 august pana pe 10 august.......veti vedea ca merita,eu vreau doar sa fie multi si sa vad interes.....cred ca acesta va fi ultimul pool la care voi participa si ultimul desen.......sper sa nu fie asa......costinbv,voi face eu pool-ul deoarece as vrea sa fie challengeul meu cu pool-ul facut de mine.......ok?hai te rog mult si te rog sa nu te superi pe mine si sa te enervezi.....ok?merci.....desenul duminica,deoarece mai am ceva de finisat cu markerul si creionul....ok?succes.....astept desenele voastre.....
L.E:IMI cer scuze,e poll nu POOL
stai lunistit omulee..)
era vorba de pollu cu interioarele...nu ma bag ca musca in lapte peste challengeurile altora fara sa intreb )
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
Re: Propuneri/Challenges
Challenge-ul "April Fool" a fost amanat. Fiind ca doar eu si Costin participam si suntem de acorzi pentru a amana.
Ai uitat de challenge-ul cu Cristy, Maserati SUV. Amanat si ala.
am intarziat putin...dar cred ca o pauza a prins bine tuturor..propunerea mea:..un supercar concept...fata-spate..daca sunteti de'acord...daca nu..bagam o masina de serie
ok..inteleg ca sunt unii care nu vor sa-si puna imaginatia la lucru...atunci...masina pt urmatorul challenge este mercedes c classe...termen:10 zile..bafta...si cat mai multi participanti