e reushita mashina.. shi executarea desenului.. imi place... totushi cred k ar fi ceva de comentat..
1. "unghiul" dintre linia farurilor shi linia formei ieshite in afara d p capota motorului.. nu crek e chiar corect.. nu ar tb sa se observe o difernta asha k in cazul desenului tau.. (nu pot sa-i zic mare k nu e..)
2.faci niste jenti faine.. shi catodeata chiar model complicate... respect pt asta.. dar dk tot pierzi atata timp cu ele de ce nu faci shi marginea ..in desanul asta parca cauciucul vine peste (nu numai p janta) + k mai este problema la "buza" : in spate parca vine ridicata inspre inauntru... in fazta nu e la fel.. shi e gresita buza.. "cercul" interior nu e chiar cerc (cum e cel exterior) ar fi probabil numai dk buza ar fi paralela cu "pamantul"..
3.roata spate.. boala ta.. sincer nush cum iti iasa asa diferit de cea d p fata.. poate pt k obisnuiesti sa faci rotile din fatza in unghi.. shi atunci nu mai ai termen de comparatie fata-spate.. sa para la fel.. (crek te-ar ajuta dk ai face ceva desene cu rotile fatza in pozitia inainte.. pt a avea un model pt cele d p spate.. )
4. oglinzile laterale is subdimenzionate.. (asha le fac shi eu
)
5. geamurile, parbrizele.. le faci prea simple fazta de restul mashini.. mai exista shi montantzi centrali (bimerul asta are de exemplu..) plus unele detalii :garnituri, rame, etc.
PS: nu am facut comentarile astea pt k ma cred "superior" sau ceva... imi cunosc bine nivelul.. shi imi dau seama k de ex desene mele nu au finetea constructiei p care o au desene tale.. shi nici nu is asha bune k perspectiva....numai bine.. shi poate odata.. mai incolo..
o sa facem un battle intre noi sau mai bine zis desenele noastre.. peace..