01-03-09, 09:32
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
|
Re: Desenele mele - banzai
este smart forfour facut pt challenge )))))))))
|
|
|
01-03-09, 13:58
|
|
Stage 3
|
Mai degraba este peugeot in fine este cum zici tu incearca sa desenezi shi masini romanesti (Espero,Cielo,Dacia,Olcit) =>Tunning [Nu toti au bani sa isi cumpere bmw,mercedes,etc]
|
|
|
01-03-09, 14:11
|
|
Stage 5
|
Cum sa semene ala cu un peugeot dom`le??? Mai uita-te la niste poze cu masinile alea sa vezi diferenta. Si omu` deseneaza ce vrea el, nu e vorba de bani de alte masini etc.
On Topic: costin, stii tu ce stii, dar mai trebuie sa lucrezi. La corrado perspectiva este destul de ok doar ca ai multe greseli care daca te uiti mai antent strica masina. Exemple: rotile, spoilerul fata. Si scania acela este frumos, dar janta le face pe toate
Tine-o tot asa
|
|
|
01-03-09, 18:14
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by radu.3
Cum sa semene ala cu un peugeot dom`le??? Mai uita-te la niste poze cu masinile alea sa vezi diferenta. Si omu` deseneaza ce vrea el, nu e vorba de bani de alte masini etc.
On Topic: costin, stii tu ce stii, dar mai trebuie sa lucrezi. La corrado perspectiva este destul de ok doar ca ai multe greseli care daca te uiti mai antent strica masina. Exemple: rotile, spoilerul fata. Si scania acela este frumos, dar janta le face pe toate
Tine-o tot asa
|
sal
@madalin crezi ce vrei tu..vorba lu radu fac ce vor muschii mei
@radu mersi de sfaturi...stiu ca elemente gen jenti grile etc nam rabdare sa le fac dar tre sa ma scrific...
am terminat azi prima caricatura calumea care zic eu ca mia iesit destule de bine...
apropo e si prima masina desenata in carioci nam dispus de mai multe nuante de galben si daia am folosit portocaliu
de acu incolo o sa fac mai multe caricaturi ca nu prea am vazut pe la camarazii de pe forum
VOLKSWAGEN SCIROCCO - initial a fost facut in creion dar dupaia am decis sal fac cu liner si nu prea mia iesit...oricum pt prima caricatura e ok
Last edited by costinbv; 01-03-09 at 18:16.
|
|
|
01-03-09, 19:49
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup]
|
Quote:
Originally Posted by M@d@lin
Mai degraba este peugeot in fine este cum zici tu incearca sa desenezi shi masini romanesti (Espero,Cielo,Dacia,Olcit) =>Tunning [Nu toti au bani sa isi cumpere bmw,mercedes,etc]
|
Nu te supara..cati ani ai de nu poti sa deosebesti un peugeot de un smart?..nu inteleg dece te iei tu de toti ca nu deseneaza ce vrei tu..si nici una din masinile ce leai enumerat tu mai sus nu sunt masini 100% romanesti.
costinbv : frumos scirocco..mai fa caricaturi ca le faci frumoase
|
|
|
01-03-09, 20:03
|
|
Stage 5
|
cum zice si mnc.risty, mai fa caricaturi, chiar imi plac
|
|
|
01-03-09, 20:13
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
|
Quote:
cum zice si mnc.risty, mai fa caricaturi, chiar imi plac
|
sa traiti sefu
am facut un tt da la care nu prea imi place cum am colorat
mai am muuuuult de exersat si invatat
|
|
|
01-03-09, 23:20
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
|
Quote:
Tine-o tot asa
|
da ai dreptate ca jentile strica desenu (de aceea am inceput sa exersez facand caricaturi pt ca au jenti mari) dar ideea a fost ca masina se afla in miscare....
|
|
|
02-03-09, 07:16
|
|
Saab Pilot
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
|
Super frumoase caricaturiile tale!
|
|
|
02-03-09, 22:24
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
|
inca o caricatura...rx7 driftarica )
si making of de la scirroco si rx7
|
|
|
02-03-09, 23:02
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup]
|
Frumos..parerea mea e sa te axezi pe caricaturi.Nu multi fac asa ceva.
|
|
|
09-03-09, 19:38
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
|
am avut niste viruseli in calc si nu am mai intrat paici
mai muuulte lucrari
cele care sunt facut cu aparatu sunt A3 si sunt facut in grafit
la fordu roz nam avut suficiente nuante si tre sa il lucrez in photoshop un pic
mitsuba nu e terminata
si la cele cu carioci se vede nespa pt ca sunt noi cariocile si pana se inmoaie varfu se vor vedea naspa
|
|
|
09-03-09, 20:00
|
|
Stage 5
|
Pur si simplu bestiale caricaturile. Iti recomand si eu sa te axezi pe caricaturi pentru ca nu multi fac asa ceva dar in special pentru ca iti ies fff. bine
|
|
|
09-03-09, 20:55
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
|
Quote:
Pur si simplu bestiale caricaturile. Iti recomand si eu sa te axezi pe caricaturi pentru ca nu multi fac asa ceva dar in special pentru ca iti ies fff. bine
|
ms pt sustinere
chestia care e ca o caricatura trebe colorata viu...si ca sa obtii efecte calumea ori tre sa dai bani multi pe carioci ( am dat si no sa mai dau prea curand ) ori folosesti photoshop...la care is egal cu zero....
si faza e ca eu am dat 70 de roni pe niste markere staedtler cu 20 de bucati si nu se prea combina nuantele....adica la fiesta aia am folosit 3 nuante de roz....2 dintre ele nu se disting si 1 e prea inchisa......sau nu stiu eu sa le folosesc....dar du 4 ani colorez in markere si altfel nu stiu cum sa le "imbin"
faza e ca nu pot lucra cu orice markere pt ca unele ai mult alcool in ele si daca dau de 2 ori cu carioca pe foaie , foaia se umezeste tare si se "intuneca" culoarea.....
nuj daca ati inteles ceva ) daca nu mai scriu inca odata
|
|
|
09-03-09, 21:36
|
|
Stage 5
|
Si eu am patit la doua lucrari (370z si c4). Am facut umbra cu marker si toata foaia era ondulata
|
|
|
|
|