Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply
 
Thread Tools
Old 24-10-16, 06:37   #1
RitasRacing

Stock
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 5
Default Maxpeedingrods se alătură Heimgartner GC, SYDNEY

Profesional piața pieselor de schimb de piese auto producător de īnaltă performanță, Maxpeedingrods, și-a aruncat sprijinul său īn spatele lui Andre Heimgartner pentru Rondurilor Gold Coast si Sydney Virgin Championship Australia Supercars din 2016.

Īncepānd cu acest week-end Castrol Gold Coast 600, compania internațională va cuprinde pe masina de curse, casca si cursa costum ambele Heimgartner lui, cu acest lucru pentru a continua la finalul sezonului de la Sydney Olympic Park īn decembrie.

Cu mai mult de 10 ani de experiență īn piața pieselor de schimb de īnaltă performanță, Maxpeedingrods furnizează clienților piese de curse de īnaltă calitate, livrate cu servicii excelente și prețuri competitive.

De afaceri la nivel mondial este situat īn Australia, precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania și Hongkong. Achizițiile sunt de asemenea disponibile online prin intermediul site-ul companiei și magazin eBay.

Cu o combinație de tehnici avansate de fabricație, personal profesionist și inovator și investiții continue, Maxpeedingrods spune ca este o echipa de incredere pentru orice proiect de tuning.

Ca urmare a expansiunii īn ultimii zece ani, compania este acum capabil să livreze bielelor, cotiți, unelte de pescuit cu came, turbosuflante, coilovers de suspensie, de admisie și evacuare colectoare, bobine de aprindere, kituri intercooler tubulatura, scripeților și multe altele. In plus, noile piese sunt continuu, fiind introduse și inginerii sunt gata pentru a ajuta la proiectarea și produce piese pentru nevoile personalizate.

Acum, Maxpeedingrods spune ca a venit timpul pentru ca aceasta să se uite să se stabilească īn continuare baza sa de pe piata australiana prin depozitele Sydney si merchandising on-line, și că este speranța că acest parteneriat cu sus și vine cal de curse Andre Heimgartner vor juca un rol important īn această activitate.

Societatea a declarat ca Andre fiind pasionat, talentat și concurente la nivelul cel mai īnalt al curselor de īnaltă performanță și inginerie īn Australia, a făcut sens perfect pentru ea să partener cu el, deoarece pare să exploreze oportunitățile īn Australia.

Heimgartner a fost īncāntat să confirme noul aranjament de sponsorizare īn timp ce se pregătește pentru a lovi pe străzile din Surfers Paradise mai tārziu īn această săptămānă.

"Pentru a avea o companie ca Maxpeedingrods de partea noastra ca ne indreptam spre Coasta de Aur și apoi mai tārziu īn cursul anului, la Sydney, este foarte interesant pentru noi și sunt atāt de īncāntat să le urez bun venit la bord", a spus Heimgartner.

"Să sperăm că Aaren și eu pot pumn un rezultat bun pentru ei acest week-end, īnainte să ne uităm pentru a rotunji sezonul 2016 pe un īnalt real, īn decembrie, la Sydney Olympic Park, cu sprijinul lor."

For more information on Maxpeedingrods, go to www.maxpeedingrods.com, www.facebook.com/MaxSpeedingRods, or sales@maxspeedingrods.com

For more on Andre Heimgartner, go to www.andreheimgartner.com
RitasRacing is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -