Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 16-03-09, 10:01   #766
MARI_NSL

Stage 5
 
MARI_NSL's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5,097
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[BMW]
[VW]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

Quote:
Originally Posted by anduaox View Post
poze sau filme de la sesiunea de drift de la bucovat are cineva ? dintre cei care au stat pana au plecat toate masinile
uite aici ..

https://www.youtube.com/watch?v=JKG7VFh3Jsk
MARI_NSL is offline  
Old 16-03-09, 10:02   #767
Gabi
Super Moderator

Stage 5
 
Gabi's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 14,537
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

Se pare că nimeni n-a citit mesajul postat de mine aici.
Gabi is offline  
Old 16-03-09, 10:15   #768
sparly

Presedinte SRR

Stage 5
 
sparly's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,714
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
[Shine Club]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

poza cu C2 negru are cineva
sparly is offline  
Old 16-03-09, 10:27   #769
mrkane

Stage 5
 
mrkane's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 3,563
Member of:
[Opel]
[Old School Cars]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

cea mai penibila "legala" la care am fost, nu am sa mai vin la asemenea manifestari unde organizatorii nu fac decat sa-si bata joc de cei care investesc enorm in masinile lor !!

TIMP PIERDUT, BENZINA ARSA INUTIL SI UN MARE PACHET DE NERVI PENTRU CEI CARE S-AU MOBILIZAT SA VINA ACOLO SI AU FOST BATJOCORITI DE ORGANIZATOR !!!!!
__________________
Contact:
radu.hergheligiu@gmail.com 0723705915
mrkane is offline  
Old 16-03-09, 10:29   #770
robert_zed2112

Stage 5
 
robert_zed2112's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,660
Member of:
[Old School Cars]
[Opel]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

asa e....a fost de k..t.... vii de la 200 de km..sa vezi ce...tarani cum dau cu huaa =)) huaa de capu vostru sa fie
robert_zed2112 is offline  
Old 16-03-09, 10:35   #771
bodyspeed

Stage 5
 
bodyspeed's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,390
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

Fiind prima cursă de pe anu ăsta , şi Craiova dānd startul la aceasta trebuie să recunoaştem că ne-am simţit bine şi deşi sunt nemulţumiri īn ceea ce priveşte organizarea acestui eveniment , citez "4 īnsi trasau o linie de finish.." - multe lipsuri din partea celor care au organizat pentru că deşi au fost şi cei care au ajutat temeinic la acest event ..este mult peste nivelul a 4-5 oameni să poată să facă faţă la tot ce se putea īntāmplă.
Respect pentru Dun,Alexius ..Gabu., şi ceilalţi care au depus maxim efort să fie totul bine.
Pe airport s-a distrat lumea de ce ziceţi că nu .. bine asta pānă să afle seminţari şi cei care aveau un limbaj colorat , poate chiar mai colorat decāt tenul lor;
Am ajuns pe aeroport pe la 2 ..am plecat pe la 3 .. deja se stranseseră maşini care se dădeau + foarte puţină lume să obstrucţioneze desfasurarea ilegalei dar am īnţeles că pe urmă altfel au stat lucrurile
De fiecare dată merge prost cu ACR-ul ..
__________________
carDesign
Magazin CarDesign 4Tuning
bodyspeed is offline  
Old 16-03-09, 10:37   #772
ClaudyuNSL
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5
 
ClaudyuNSL's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,391
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

Quote:
Originally Posted by sharpe View Post
Salut
In primul rand,nu vreau sa fiu partinitor,incerc sa imi exprim parerile si impresiile cat mai echidistant si mai obiectiv posibil.
Organizarea a lasat de dorit,baietii care s-au ocupat de cursa (am inteles ca isi zic Redline Motorsport) au fost incepatori in genul asta de probleme ...asta e,s-au lovit si ei asa cum s-au lovit si altii inaintea lor (inclusiv eu).Ca sa nu ziceti ca vorbesc din stele ...eu am fost unul din cei cu vesta,care a intrat pe "pista" dupa inceperea cursei si am incercat sa facem ordine.Cand am venit cu Al3xius de la Ghost Racing Team am venit ca spectatori,si am pus umaru ca era nevoie.Eu sunt de la Midnight,Al3xius de la Ghost si a mai venit si GAB-u care nu e de la nimeni da' e cunoscut si pasionat in domeniu.Lasand la o parte faptul ca a iesit de toata jena din cauza jandarmilor si ACR-ului....eu sunt de parere ca pana la urma a iesit o zi frumoasa pentru cursele de masini.Cand nu s-a mai putut la Bucovat am dat vestele jos de pe noi si am plecat din masina in masina sa le spunem celor ce nu erau din oras sa vina pe aeroport.Al3xius le-a lasat nr de telefon si indicatii despre cum sa ajunga cei care nu cunosteau geografia locului....SLU si inca vreo 2-3 participanti de la Bucovat au luat masinile dupa iei si pana la urma la aeroport a iesit totul frumos.Respect maxim pentru Politia Rutiera care a evoluat de la stadiul de militieni...n-a venit pe aeroport sa imprastie lumea...doar au stat pe margine la intrarea de pe aeroport si s-au asigurat ca totul decurge cum trebuie.Concluzia principala pe care vreau si ma simt indreptatit s-o trag in urma evenimentului de ieri :
1. Craiova ramane in fruntea curselor auto din Romania (si 400 de metri si VTM) organizate de amatori
2. Ieri s-a dovedit ca printre craioveni sunt oameni,ca nu conteaza din ce club faci parte atata timp cat esti pasionat de fenomen....si cand e nevoie dai o mana de ajutor sa fie totul bine
3.S-au facut din nou greseli din care se poate invata.
Observ de ani buni ca in domeniul curselor de masini sunt o gramada de basinosi si figuranti,e mancatorie intre cluburi,toti se vad mai buni,mai sefi decat sefii,si majoritatea sunt rosi de invidie si frustrati.Si imi pare rau ca nu apreciaza un efort.
Eu unu ma simt bine ca ieri am facut tot ce-am putut ca sa creasca inima-n mine cand aud motoarele turate si caii putere pusi pe asfalt.Ma simt bine ca pe aeroport sau pe Bucovat Iustin a facut din cacat bici si-a mai si pleznit (si aici vreau sa-i laud mecanicii care au fost superoameni ...bravo Orbu&Co si au reusit efectiv sa asambleze masina de la 0 in 16 ore si Covei sa scrie ISTORIE) ca au fost masini puternice si au reusit sa se dea cine cu cine a vrut si de cate ori a vrut (tineti minte ca dupa cursele organizate in zona Aeroportului nu se mai putea ramane pentru ilegale,nu?) si poate data viitoare o sa iasa si mai bine.Pentru toti frustratii carora le-a parut rau de banii de benzina si timpul pierdut : stati fratilor acasa ....sunt destui care au vena larga si dornica de adrenalina.Cine a vrut sa se simta bine...eu cred ca s-a simtit bine ieri la Craiova.Si va mai asteptam...sa mai incingem una-doua (sau mai multe) "greseli" de-astea in fiecare an.
P.S. nu uitati ca in urma articolelor rautacioase din presa cu privire la ilegalele de joi seara,Emil Zuican,seful de la rutiera a lansat o invitatie la dialog pentru a gasi o modalitate impreuna cu pasionatii de curse de a face iures si haos,dar cat mai organizat si aproape de cadrul legal.Haideti sa nu ne cacam pe noi si sa vorbim cu omu...ca ne plac masinile,nu mergem pe aeroport doar ca sa apara politia sa avem de cine sa fugim.
DIXIT!!!
@sharpe nu a fost vorba de bani sau de benzina.....dar ia gandestete si tu ce inseamna sa vii din celalalt colt al tari cu o masina de sute de cai putere si cand trebuie sa te dai si tu ti se spune ca se anuleaza totul din cauza proastei organizari, nu iti vine sa injuri pe cineva?cine a venit ieri la craiova , a venit sa se distreze , sa vada performanta masini pe pista nu sa bata drumu degeaba si sa se intoarca acasa cum a venit.....daca nu era solutia cu aeroportu , acest drum la craiova chiar era degeaba.
__________________

A.C.S NO SPEED LIMIT ROMANIA
ClaudyuNSL is offline  
Old 16-03-09, 10:40   #773
basy

Stage 5
 
Join Date: May 2006
Posts: 336
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

De obicei nu scriu pe forumuri dar o sa fac o exceptie. Data trecuta cand mi-am exprimat parerea de fata cu un prieten, am fost injurat public de cineva din organizare. De data asta probabil imi voi lua si mai multe injuraturi cu toate ca organizarea a fost un pic mai buna ca cealalta in sensul ca acum s-a dat startul la cateva masini, dar nu aceia ma vor injura.

Locatia nu a fost pe cat de catastrofala se expune atata timp cat gardurile erau puse in sant si trebuia sa stai in padure pentru a vedea ceva. Aranjate astfel spectatorii puteau sa vada ceva, iar siguranta era mult imbunatatita.

Initial nu am vrut sa ma implic in organizare desi cineva m-a rugat sa ii ajutam si asta se intampla inca inainte sa ajung pe "pista de la Bucovat". Cand am vazut lipsa de organizare, imediat am hotarat sa ma implic si am ajutat cand am putut.

Mi-au lasat un gust amar UNII "pasionati" de acest sport care participa la multe evenimente legale, dar si oameni pe care ii vezi vorbind vara seara de seara despre masini si stand alaturi de adevaratii pasionati. De ce? Ei bine in loc sa ajute, atunci cand voiam sa ii imping ceva mai in spate sa aiba loc masinile sa intre pe pista, iar apoi sa plece in siguranta, am primit replici de genul "lasa-ma ca stiu sa imi port singur de grija". Asa trebuie sa se comporte toti in loc sa puna umarul la treaba in viziunea lor. Niste adevarati pasionati, ce sa zic!!! Dupa faza asta m-am decis sa nu mai ajut cu organizarea, fiindu-mi greata de o parte din oamenii care nu stiu sa asculte ce li se spune. Dupa o perioada m-am mutat mai in spate pe Bucovat si erau oameni veniti din alte orase care stateau exact unde trebuie chiar daca veneau sau nu masini.

In timp ce ma duceam spre spatele "pistei de la Bucovat", la un moment dat a trebuit sa o luam cativa metri pe drum, iar o anume persoana m-a intrebat daca prin Craiova nu avem bulevarde, initial am fost nervos si voiam sa ii raspund, dar dupa am realizat ca avea mare dreptate. Cu totii gresim!!!

Ma bucur ca nu a fost nici un eveniment cu toate ca aportul de factori favorabili pentru acest lucru a fost in exces.

Unii organizatori au incercat sa faca treaba buna, dar din pacate lipsa de oameni nu a putut duce la acest lucru. Baieti, nu va dati batuti!!!

Ma simt si eu vinovat pentru "mutarea" cursei pe aeroport, dar cand am vazut riscurile am sustinut ideea, riscurile fiind mult prea mari la Bucovat.

La inceput, pe aeroport a fost ordine, toata lumea fiind aranjata natural bine, stand toti, exact cum trebuie. Dupa cateva ore au inceput si pe aeroport sa apara diferite specimene, iar spre sfarsit ordinea a fost precara, in orice caz mult mai buna decat la Bucovat.

Felicitari baietilor care au reusit sa tina fruntea sus pentru Craiova si au facut spectacol prin masinile lor: Virgil, Iustin si altii.

Multumim baietilor de peste tot de prin tara care au facut eforturi serioase sa ajunga la cursa legala si au avut parte numai de nervi, iar dupa au avut parte de, probabil, cea mai mare si mai spectaculoasa ilegala din istoria Romaniei. Ca si craiovean imi cer scuze pentru organizarea foarte proasta de la aceasta "legala". Multi din tara probabil nu veti mai veni la Craiova, dar eu cred ca veti face o mare greseala. Ramane de vazut daca am dreptate sau nu!

A trecut 1 an si ceva de cand Ghost Racing Team nu a mai organizat curse in Craiova. I-am lasat pe altii sa organizeze si am vazut cam ce pot face, unele au iesit bine, altele mai putin bine. Am fost injurati la evenimentele noastre, dar pana acum s-a dovedit ca sunt doar cateva cluburi in Craiova care pot organiza BINE curse in Craiova. Daca e la moda sa organizezi curse nu inseamna ca acest lucru va duce la ceva bun. Orgoliile trebuie sa fie sustinute si de o baza reala si de multa munca, nu numai de ambitii. Cursele din anii trecuti vor reveni din Craiova. Multi sunt noi in aceasta lume a curselor si in imaginea lor astea sunt cursele din Craiova, din pacate.

Incepand de anul asta vom reveni!!!
__________________
Adrenalina creste o data cu viteza, viteza creste o data cu apasarea pedalei, deci adrenalina creste la pedala.

Last edited by basy; 16-03-09 at 10:49.
basy is offline  
Old 16-03-09, 10:41   #774
DRooPY

Stage 5
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2,292
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

ar fi trebuit sa iasa ceva..dar nu sa putut..daca stam sa invinuim lista este fara sfarsit.. in ceea ce ma privetse pe mine.. am ars benzina pt 500km.. + alte cheltuieli.. am racit varza in curentu din padurea ai...cineva mia zgariat masina cand apropiam la linia de start ( probabil tzarani ce se inghesuiau la start sa vada ei tot..), am rupt masina in 2 pe drumu ala de legatura prin satele alea ce ducea inapoi spre Bucovatz, cu garda jos akolo la intersectia nu au vrut sa ma lase sa trec ( niste incapabili nu erau in stare sa direjeze ceva) de trecut tot am trecut cu sau fara voia lor.iar despre Hoata aia de baba care incerca sa ne prosteasca in sensul ca ne va returna luni bani la filiala din craiova sa ii fie RUSINE.. nea furat cu foile alea ca pe copii aia mici cu acadele..dar fraerii suntem noi..trebuia sa ne dam seama mai devreme.. nici nu sau uitat pe acte sau la masina, aici fac referire la siguranta si am vazutt si eu si mai multi cel putin o masina aliniata la grupa A ( nu dau nume) pierdea benzina si ulei care il lasa pe asfalt.. + multe simulte alte mici chestii respect pt baietzi care au incercat sa fac ceva akolo in rest noi sa fim sanatosi pentri ca comentarii au existat mereu dupa curse indiferent de cum a iesit
DRooPY is offline  
Old 16-03-09, 10:44   #775
ClaudyuNSL
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5
 
ClaudyuNSL's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,391
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

@SEBASTIAN....tu tot timpu trebuie sa ai ceva de reprosat adversarilor tai....de ce nu ai venit cu racheta aia de 1000cp sa te pui la start cu CZR sau cu ceilalti participanti care poate viseaza de ceva timp sa te aiba la start.Pana cand o sa raspunzi tuturor provocarilor incearca sa nu mai deranjezi ceilalti participanti care vin si se dau peste tot pe unde sunt Legale.Lumea sa cam saturat de tastaturisti care se lauda ca fac ei si dreg dar cand vine momentul adevarului apar la start cu un Logan.Hai sa ne vedem lungul nasului ca e mai bine asa.

@CZR-ule ai fost si o sa ramai un participant de temut pt ceilalti !!!!
ClaudyuNSL is offline  
Old 16-03-09, 10:46   #776
DanSGH

Stage 5
 
DanSGH's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 460
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

Pentru carcotasii care au uitat, sau nu stiu ce curse se faceau la Craiova de exemplu in 2005 ... am atasat un filmulet ...
Attached Files
File Type: avi 80.avi (2.87 MB, 250 views)
DanSGH is offline  
Old 16-03-09, 10:53   #777
kimi
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
kimi's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,222
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

@basy sa stii ca eu am venit la foarte multe curse organizate de Ghost Team si mereu am plecat multumit...Alexius pentru mine este un baiat de nota 200...In 2005 l-am cunoscut prima data si de atunci pastrez legatura cu el...

Baieti implicati-va in organizarea unor curse legale adevarate si nu mai cereti sprijinul ACR-ului ca data viitoare cand o vad pe baba aia infecta, personal ii sparg proteza...

Pana nu ma suna Alexius sa-mi spuna ca Ghost Team organizeaza o legala in Craiova, eu nu mai calc acolo..
kimi is offline  
Old 16-03-09, 11:06   #778
b-power

Stage 4
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 298
Member of:
[Opel]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

lambo nici nu avea loc pe drum in paralel cu alta masina din cauza pacalicilor din apropiere...
b-power is offline  
Old 16-03-09, 11:06   #779
pheerya

Stage 5
 
pheerya's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,663
Member of:
[Moderators]
[Freehand Design Usergroup]
[VW]
[BMW]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

vad ca parerea mea a fost scrisa in mare si mai sus si nu are rost sa mai zic ce urata a fost organizarea... pe mine NU m-au mai mirat toti atarnatorii aia care stateau ca maimutele pe mijlocul pistei ca sa "vada mai bine"(se stie ca la noi disciplina si bunul simt lasa de dorit)...neaparat trebuiau puse niste garduri sau macar banda pe marginea drumului!!!
la aeroport a fost frumos dar la fel de haotic... tot acolo, un destept de dolj cu permisul de doar o luna s-a infipt in portiera noastra pe loc fiind, nu stiu nici acum ce a vrut sa faca(daca as fi rautacioasa i-as posta numarul de inmatriculare doar ca sa se fereasca restul lumii de el, fiind un pericol public luandu-ma dupa drumul facut in spatele lui spre sectia de politie) dar omul venise la curse cu loganul lui taticu', ce dracu?
per total concluzia este ca: nu cred ca as mai venii in craiova nici fortata, ca sa nu mai vorbim de curse!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
Don't take life too seriously...You won't get out alive!!!

prezent: BMW E36 316i Coupe Individual, 1996, 102cp
ex: Honda Civic FK3 5D, 2007, 2.2 i-CTDi, 140cp
VW New Beetle, 2002, 1.6 SR, 102cp
pheerya is offline  
Old 16-03-09, 11:07   #780
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5
 
sharpe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 397
Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

Quote:
Originally Posted by ClaudyuNSL View Post
@sharpe nu a fost vorba de bani sau de benzina.....dar ia gandestete si tu ce inseamna sa vii din celalalt colt al tari cu o masina de sute de cai putere si cand trebuie sa te dai si tu ti se spune ca se anuleaza totul din cauza proastei organizari, nu iti vine sa injuri pe cineva?cine a venit ieri la craiova , a venit sa se distreze , sa vada performanta masini pe pista nu sa bata drumu degeaba si sa se intoarca acasa cum a venit.....daca nu era solutia cu aeroportu , acest drum la craiova chiar era degeaba.
principalele motive aruncate aici ca repros au fost : am batut X km,am consumat Y litri benzina ca sa vin sa nu ma dau
motivul pentru care s-a intrerupt cursa la Bucovat este ca eu si Al3xius am dat jos vestele reflectorizante si am luat-o din masina in masina sa anuntam relocarea cursei la aeroport
cine-a avut urechi sa auda a venit pe aeroport,cine vrea sa se dea lovit sta si arunca cu cacat din spatele unei tastaturi
pe aeroport a fost totul OK,politia rutiera ne-a asistat de pe marginea Centurii de Nord,inca odata respect pentru asta....cine a vrut sa se dea s-a dat pana i-a iesit pe nas....
cine n-a vrut sa vina pe aeroport...sa fie sanatos,eu nu consider ca se mai putea face ceva in siguranta la Bucovat din momentul in care s-a trecut la grupa C
dupa cum va spuneam,in curand o sa intram in dialog (cine o sa vrea sa participe din partea pasionatilor) cu Politia Rutiera si autoritatile locale pentru o mai buna colaborare in privinta fenomenului
pana una-alta...din cate tin minte multi oameni cu bani au incercat sa faca piste de drag si toate proiectele s-au dus pulii de suflet (cu regret spun asta)
noi la Craiova,un pic favorizati si de sistem,si de ce avem si de pasiune si daruire facem din cacat bici si pocneste de se aude peste tot
asa ca pe viitor .... cine vrea sa vina sa se dea,vine,ca se va da,la aeroport sau in alta locatie
cine nu,sa stea acasa si sa astepte (sau sa viseze) piste de drag pe care dai drumu la o bila si se duce pana-n capat in linie dreapta
__________________
mu²
sharpe is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -