Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HYUNDAI > Hyundai tuning

Reply

Thread Tools
Old 18-05-08, 21:51   #1
radu23

Stock

Default Hyundai Accent 1,i 2001

Buna tuturor la primul meu post aici.Stiu sigur ca cel putin topicul l-am nimerit mai sper doar si ca nu comit vreo neregula si ca cineva mai cu multa experienta si relatii ma poate ajuta si pe mine cu un sfat,idee,pont,adresa ,pret.

Nu am apelat niciodata pana acum la vreun tuning auto ,dar cu masina pe care o am acuma sunt convins ca e momentul oportun .Are un aer prea plictisit de parca ai spune ca e creata pentru pensionari.Acuma,nu ma intereseaza decat tuning strict pe aspect.Ceva care sa ii schimbe stilul sa o faca mai atractiva...(pleoape,grila radiator..etc). De folii m-am interesat deja si va fi primul lucru adaugat-(samuray sau lamel).

In rest...sunt complet pe langa treaba si va multumesc anticipat pentru sprijin.

Cam asa asa arata acum...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Photo 809.jpg
Views:	168
Size:	135.9 KB
ID:	540346   Click image for larger version

Name:	Photo 810.jpg
Views:	171
Size:	137.0 KB
ID:	540353  

Last edited by radu23; 18-05-08 at 21:54.
radu23 is offline   Reply With Quote
Old 19-05-08, 18:51   #2
mad_mario
Hyundai Driver

Stage 5

mad_mario's Avatar

Member of:
[Hyundai]
Default Re: Hyundai Accent 1,i 2001

salut bine ai venit pe forum!!!(nu comiti nici o neregula atat timp cat vei scrie corest si iti vei exprima ideile liber)masine este foarte frumoasa si din cate vad eu intretinuta,eu merg pe ideea jante,toba,folie.Sincer schimba aspectul masinii total si dupa acestea daca o mai la si vreo cativa centimetri este perfect.Spor la treaba !!!
mad_mario is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -