Quote:
Originally Posted by Robertuts
Salut.Am si eu cateva intrebari..Daca pun becuri albe la faruri si proiectoare,pot sa gasesc si cu omologare ? in spate la numar pot sa pun leduri albe smd sau nici acolo nu e legal ?
Aveti idee de preturi pentru pleoape ? sau ptr. folie pe geamurile din spate ? am un hyundai accent negru si vreau sa il revitalizez putin..
Dar pentru a innegri semnalizarile si stopurile din spate ? sau sa le fac fumurii ? cum pot sa fac asta si sa fie omologate ?
Inca ceva..as vrea sa ii dau cu polish ca are multe zgarieturi de la praf si alte chestii,dar am sters-o putin pe spoiler in garaj,merita sa cumpar un spray din ala si sa ii dau putin pe spoiler inainte de polish ?
Si o ultima intrebare,pentru leduri de interior sau leduri pt bord unde trebuie sa merg ? e dificil de schimbat iluminatul din bord ?
Afecteaza aceste modificari garantia sau alte chestii ?
Multumesc frumos !
Robert
|
Scuzati-mi posturile dar nu mai pot edita si mai vreau sa stiu ceva.
Sunt incepator,mai am 4 luni pana la un an.daca pun folie de 5% transparenta,e clar ca nu decupez in spate la cati bani dau,e posibil sa am probleme cu politia pt ca nu se vede semnul de incepator din spate ?
Inca ceva,pot pune folie si pe semnalizari si pe triple(stopuri) ? si sa fie omologata ? adica sa nu se ia baietii de mine ca n-am omologare pt ele.ma gandesc ca ar arata frumusel,dar nu stiu daca se poate si cu omologare.in plus,merita ? adica fiind pe exterior,nu se exfoliaza ? ca nu e ca pe geamuri pe interior..se pune praf..sau la spalatorie..ce spuneti ?