05-11-06, 16:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Tuning Audi A4 Cabrio
La cati bani a bagat in masina zic k a iesit rau.Culoarea nashpa,In rest gusturile nu se discuta,fiecare face ce vrea cu banii lui dar e kitsch
|
13-11-06, 00:09
|
|
Stock
|
va spun eu istoria acestei masini!!prima data a fost facuta la C&C la buc dupa aceea la brasov la onofrei!!pe proprietar il cheama paul si e adevarat ca e tigan e din tg.jiu dar sa mutat la buc de vreo 4 ani!!il stiu personal de mult timp!!masina a fost iar modificata total...este alb perlat cu bleu..piele alba...scoasa bancheta din spate si puse boxe 3 statii 5 subwoofer...este foarte tare acu...bine ca si inainte imi placea...din pacate am uitat sai iau pozele din tel ca inca nu era gata..
|
|
|
13-11-06, 00:21
|
|
Stock
|
 )) il cheama paul barcina!!!el are decat audi asta sl65amg si un 407!!!corvettu si lincolu e a lu fratiso florin si h2 lu taicaso!!!oricum e mult mai tare corvettu are NOS pe el cip la motor tot are aprope 900 de cai!!!1
|
|
|
13-11-06, 12:15
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Street Zone]
|
Quote:
Originally Posted by edy_ltv
 )) il cheama paul barcina!!!el are decat audi asta sl65amg si un 407!!!corvettu si lincolu e a lu fratiso florin si h2 lu taicaso!!!oricum e mult mai tare corvettu are NOS pe el cip la motor tot are aprope 900 de cai!!!1
|
.....900 cai???
|
|
|
13-11-06, 13:22
|
|
Stock
|
da cu toate alea are aproape 900!!!pai e ultimu model de corvette a stat un an numai sal inscriere ca nu puteau aia sa ii faca R.A.R u,la comandal din america ca au ei un unchi acolo de unde au luat si h2
|
|
|
19-11-06, 12:10
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Quote:
Originally Posted by Bobby boss
exact aceeasi masina am postat-o si eu acu insa dupa ce a fst dinnou modificata si cu tot schimbat la ea PAVEL GOIAN se numeste poisesorul si mai detine inca 2 bijuteri pe care o sa vi le arat la timpul potrivit
|
si app nu`l keama Goian  ii spun astea Goeru dar` nici asa nu`l keama...asa k....:-$
|
|
|
19-11-06, 12:17
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Echipa de sprijin] [VW]
|
infine nu prea mai conteaza aici era vb de msini nu de numele posesorului ioo il cunosc si stiu ce stiu deci cum ramane cu masinile pana la urma va plac sau nu??
|
|
|
07-01-07, 03:16
|
|
 Stage 4
|
 ...deci, am citit tot thread-ul asta, si sincer,m-ati facut sa rad !...deci, masina este intr-adevar a lu' paul "goeru", numele adevarat fiind Bircina, este de culoare tipu'....are audi asta, un amg, si mai multe mercedesuri, in fine, ei sunt 5 frati, 3baieti si 2 fete, 2 dintre baieti fiind mai "nebuni" asa...florin goeru, fratele lu paul are nebunu un Corvette, o limuzina Lincoln alba, care i-a dat-o tasu', un H2 tot de la tasu, au facut skimb asta i-a dat un S si tasu i-a dat Hummeru, mai are un Mitsubishi 3000GT, S-uri etc....tasu are mai multe bmw-uri printre care si un 760  6.0 L ....n fine...nu cred k va intereseaza asta !
...oriqm, audi asta in nici un caz nu e primit cadou de nunta, eu cu tata am fost primii care ne-am suit in el  (nemodificat fiind), asta fiind acum vro 3-4 ani parca /  ....tata i l-a adus de la bucuresti la Tg-jiu atunci cand l-a cumparat, nou !...nu cunosc insa unde a fost modificat !
...acum asta sta la bucuresti, au vila acolo !
v-am spus astea aici, ca sa nu fiti indusi in eroare  !
|
|
|
07-01-07, 03:22
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
zic si eu pct meu de vedere..nu ma leg de vopsea pentru ca 'gusturile nu se discuta'..totusi e un paint-job deosebit..
atat am de zis : jantele spate parca tipa si striga in gura mare dupa niste distantiere.. ; 'umflarea' aripilor a facut ca jantele sa 'intre' in caroserie foarte mult
si stopurile parca ar merita schimbate cu ceva led
nu de una sau de alta dar la cati bani s-au bagat in ea ,stopurile si niste distantiere ar fi o 'nimica toata'
succes !
|
12-01-07, 23:08
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Quote:
Originally Posted by confuzzling
 ...deci, am citit tot thread-ul asta, si sincer,m-ati facut sa rad !...deci, masina este intr-adevar a lu' paul "goeru", numele adevarat fiind Bircina, este de culoare tipu'....are audi asta, un amg, si mai multe mercedesuri, in fine, ei sunt 5 frati, 3baieti si 2 fete, 2 dintre baieti fiind mai "nebuni" asa...florin goeru, fratele lu paul are nebunu un Corvette, o limuzina Lincoln alba, care i-a dat-o tasu', un H2 tot de la tasu, au facut skimb asta i-a dat un S si tasu i-a dat Hummeru, mai are un Mitsubishi 3000GT, S-uri etc....tasu are mai multe bmw-uri printre care si un 760  6.0 L ....n fine...nu cred k va intereseaza asta !
...oriqm, audi asta in nici un caz nu e primit cadou de nunta, eu cu tata am fost primii care ne-am suit in el  (nemodificat fiind), asta fiind acum vro 3-4 ani parca /  ....tata i l-a adus de la bucuresti la Tg-jiu atunci cand l-a cumparat, nou !...nu cunosc insa unde a fost modificat !
...acum asta sta la bucuresti, au vila acolo !
v-am spus astea aici, ca sa nu fiti indusi in eroare  !
|
auzi...si nu vrei sa ne povestesti viata lui paul de la 2 ani pana acum???ce draq !!!! :O
|
|
|
13-01-07, 00:20
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Sasha_z
auzi...si nu vrei sa ne povestesti viata lui paul de la 2 ani pana acum???ce draq !!!! :O
|
...postu' ala era mai mult pt. voi, astia din tg-jiu care vorbiti fara sa stiti  ...
intentia nu a fost cea la kre te gandesti tu !
|
|
|
18-01-07, 05:47
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by edy_ltv
|
LOL WHAT ?!?1 nu face corvette-ul 900 de cai cu NOS-ul nosului ...mai cauta si citeste inainte de a scoata asa aberatii !!
am construit un c5 vette cu un prieten acum 2 ani 500 de cai cu NOS , cam , headers, exhaust ... si era cam tot ce a putut iesi din motorul ala . sa ajungi la 900 ia forced induktion (supercharger sau turbo si motorul construit in intregime).
|
18-01-07, 05:49
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Bobby boss
exact aceeasi masina am postat-o si eu acu insa dupa ce a fst dinnou modificata si cu tot schimbat la ea PAVEL GOIAN se numeste poisesorul si mai detine inca 2 bijuteri pe care o sa vi le arat la timpul potrivit
|
"bijuterii" LOL .. asta (a4) e o abortie de "masina" daca o pot numi as aceva ..
|
|
|
18-01-07, 20:47
|
|
 Stage 5
|
Mie imi place dar daca era al meu ii puneam niste jenti frumoase si un kit de caroserie...si o vopsea neagra perlata.Asa as opta...!!!!
|
|
|
22-01-07, 00:35
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PEUGEOT]
|
sincer mi se pare prea incarcata, si o cam strica jantele prea mici, prea common
|
|
|
|
|