Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Audi tuning

Reply

Thread Tools
Old 08-05-05, 18:40   #31
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

WTF , orice ati spune asa ceva nu vezi zi de zi. Botu e prea exagerat nu stiu la ce s-a gandit.

P.S. Un A4 Cabrio ar trebui lasat cum vine de la mama lui doar niste jante mai marfa, eu am vazut unu alb odata si am ramas profund impresionat.
Old 08-05-05, 19:14   #32
NEo007RX4

Stage 5

NEo007RX4's Avatar

masina ii ceva de genu \"hate it or love it\".. I hate ii, ii groaznica dupa gusturile mele
NEo007RX4 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-05, 21:43   #33
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

na ca mie-mi place..e deosebita...se diferentiaza de turma, chiar dk este considerata kitch, ma intreb ce culoare o avea trecuta in talon
LEXUS is offline   Reply With Quote
Old 08-05-05, 23:37   #34
Toto - BOD

Presedinte Insane Racers

Stage 5

Toto - BOD's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

masina e a unui tigan din Tg Jiu... mai are cateva bijuterii... Masina nu e urata... am vazut-o live dar e putin exagerata masca din fata... in rest: atrage mai multe priviri, foarte multe chiar!

www.rensit.ro
www.clubclio.ro
Toto - BOD is offline   Reply With Quote
Old 09-05-05, 06:48   #35
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

tzigan ?? pana mea..ala nu arata deloc a tzigan si nici nu vb ca unul...dar ma rog...orice e posibil...
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 09-05-05, 14:14   #36
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

grila si spoilerul exagerat din fatza strica tot.. parerea mea..
LaMishto is offline   Reply With Quote
Old 09-05-05, 18:36   #37
lolek

Stage 5

PS: hmmm ... am vazut la C&C cand a fost tuning show la mare aveau pe afisi exact un a4a ca asta la fel ... jenti culoare ... numai ca nu era cu desene si grila aia mareeeeeeee ... era foarte finutz ... s`ar putea sa fie ala de la C&C ...
lolek is offline   Reply With Quote
Old 09-05-05, 19:06   #38
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

priviri atragi si cu un trabant roz cu coarne, or something...
nu-mi place
teddy is offline   Reply With Quote
Old 15-05-05, 16:07   #39
kupid0n

Stage 4

kupid0n's Avatar

deci.....WOW!!!!.......e deosebita!! catzi dintre voi va putetzi lauda ca avetzi makar un cabrio ca asta ......makar unu' stock??? eh?? poate avetzi si voi un oltcit sau un lastun cu tzeava de buda pe post de eleron (am vazut pe site unu')......oricum.....mashina e faina!!! felicitari proprietarului!!
kupid0n is offline   Reply With Quote
Old 15-05-05, 16:50   #40
MaF|OtU
Midnight Racers Member

Stage 4

MaF|OtU's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

Masina arata super. Mie imi place. Ce asi da sa am eu o asa bijuterie. Masina asta chiar daca iti palce chiar daca nu tot itorci capul dupa ea. Datorita spoilerului din fata cred eu ca atrage mai multe priviri deoarece e ciudat si te face curios ca sa il vezi.
Macar de ai vede asa ceva in fiecare zi asi mai zice .

Quote:
masina e a unui tigan din Tg Jiu... mai are cateva bijuterii... Masina nu e urata... am vazut-o live dar e putin exagerata masca din fata... in rest: atrage mai multe priviri, foarte multe chiar!
Sti cumva daca proprietarului i se zice BIBA sau ROMEO ?
Old 08-06-05, 18:49   #41
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Parerea mea e ca masina e tare de tot!!!Fata e chiar reusita,dar nu cred ca cineva care nu este fan auto o merita....asta e: baieti care nu stiu ce sa faca cu banii...

Anyway....Chernobyl....here i come...I love Chernobyl!!!
SHOGUN-A8 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-05, 19:33   #42
Kusa

Stage 2

Masina este facuta in pitesti din cate stiu eu de un tip Cezar , si pe asta cica l-ar fi costat cam 10.000 e. Apropo cand ne intorceam de la baneasa pe autostrada Buc-Pit. acasa ne-a depasit masina si nu prea am apucat sa o vad . Am inteles ca ar fi unicata . Oricum mie imi place (gusturile nu se discuta)
Kusa is offline   Reply With Quote
Old 08-06-05, 20:10   #43
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

mie imi place masina...

am vazuto...am analizato si am ajuns la aceasta concluzie
SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 08-06-05, 21:11   #44
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

am vazut si eu mashina la SABT&S este frumos paint jobu nu am ce zice jantele spoilerele si cred ca si muzica sunt bune ca trecea pe langa mine si am detectat eu o vibratzie de sunet marfa...
dar grila fatza e oribila ce e rekin???nush fiecare cu gusturile lui mai bine punea grila de a6 asa cum era sau nu mai punea emblema si vopsea grila...erau N variante da daca omului ii place asa ce sa ii faci e mashina lui...si cred ca a bagat ceva bani in ea dupa cum arata...!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 08-06-05, 22:17   #45
2.0 sfi

Stage 3

2.0 sfi's Avatar

ma baietzi!! masina ye a uniu tigan intradevar kre sta in BUC. la domenii pe str. Dumitru Zosima,nicidecum in tg-jiu....... etc. masina a fost facuta in brasov la un tovaras al proprietarului si a costat cu tot aprox. 80.000 euro!!! si parerea mea k pe langa daciile cu abtipilde nike sau alte ,masini cu abtipilde gen sparco sau kamei, (propietarii nestiind nici macar cu ce se ocupa aceste firme -prajituri sau prezervative) yo zik k arata unik si yese destul de mult in fatza!!!!!

respect pt. proprietar
2.0 sfi is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -