Quote:
Originally Posted by gicuq
deci kilometrajul meu era la 255 pe autostrada, dar se stie ca toate kilometrajele sunt facute cu eroare de vreo 8-10 km/h, am citit asta intr-o revista... deci practic aveam undeva la 242-245 si tot asa are si in talon viteza maxima constructiva - 244 km/h, e chiar asa greu de crezut ca un S4 quattro 2.2 Turbo de 230 de cai poate sa atinga 244 km/h, in conditiile in care orice TDI de 1.9 si 130 de cai ajunge la 200-210?
|
Pai nu e greu de crezut ca ai "prins" 255km/h.
Eu am un audi 100 2.6 benzina de numai de 150 cai(acuma am teava inox din fata pana in spate si nu mai am intermediara,si am mai castigat 20 de cai,si mai am tupeu si am mai castigat 15 cai,si am filtru de polen sport si mai am inca 30 de cai

LOL)
Ideea e ca am prins cu el pe Dabagau(Cluj Turda )la vale 240,de era sa mut camera radar instalata unde se gata panta
Si inca o chestie,la mine in treapta 5 turometrul sta in aceeasi pozitie cu vitezometrul si urca fix deodata.
Deci daca viteza maxima aratata in bord e de 280 si turatia maxima de 8000 rpm inseamna ca asta ar fi maximul daca nu ar avea limitator de turatie pe la 6700(parca decupleaza a mea) si ar fi legata de un boing,sau i-as da drumul la vale de pe everest
Mai ai s4 ala?ca dadusem o data telefon sa vad daca mai e de vanzare si cine a raspuns zicea ca e vanduta....
Cutia ta e in 6 trepte.
In viteza 6 tot asa se misca acele de la vitezometru si turometru de parca ar fi gemene?
Cu respect,