Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Audi tuning

Reply

Thread Tools
Old 16-03-08, 09:06   #1
kaylandsuperice

Stock

Smile tuning motor - audi a 4 b5 1.9 tdii

salut,
va cer nitel ajutorul pt prepararea unui a4 b5 1.9 tdii de 110 cp din '98!motorul nu e pd!ce pot modifica la el?se poate adapta turbina vnt 17 la el?in afara de chip tuning si filtru d aer c se mai poate face?
masina e tractiune fatza...........pot sa-i pun o cutie in 6 trepte???
spuneti-mi toate optiunile................
pot sa-i pun motorul de 150-160 de cai de pe seat???
precizez k nu locuiesc in romania...............iar posibilitati de preparare sunt............inclusiv schimbarea motorului....pt k legislatia nu e asa tampita ca la noi.
multam' fain!
kaylandsuperice is offline   Reply With Quote
Old 19-03-08, 10:06   #2
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re: tuning motor - audi a 4 b5 1.9 tdii

Cel mai bine o iei treptat ca sa te obisnuiesti cu cresterea de putere.
Un soft in prima instanta dupa care o sa ai nevoie de o suspensie mai rigida , frane mai solide ca sa-ti opreasca masina , dupa care te gandesti la o turbina mai mare dupa ce te vei obisnui cu plusul dat de soft.
Odata cu cresterea de putere mai sunt unele lucruri pe care trebuie sa le stii: ambreiajul s-ar putea sa nu reziste la cuplul pe care il va avea motorul dupa modificari, piese care in mod normal nu au motiv sa cedeze e posibil sa te lase (cutie, planetare).
Renunta la ideea cu filtrul de aer la diesel pentru ca surplusul de putere este infim fata de problemele care iti pot aparea.
Succes.

The best exhaust for a turbo is the least exhaust.
bluey is offline   Reply With Quote
Old 19-03-08, 23:38   #3
kaylandsuperice

Stock

Default Re: tuning motor - audi a 4 b5 1.9 tdii

pb de piese nu se pune k am zeci de parcuri cu piese de masini...............ideea e sa stiu cam c suporta motorul si c nu.................k piesele sunt ieftine..............suspensia e sport deja.dar comand una d la h&r k asta e p duca d la bilstein:P.deh masina second.am dat 6000 p ea.intrebare.....................se potriveste cutia de 6 trepte p modelul asta k eu am una cu 5 si deja de la 3000 d rot o cere p a 6 a.............dc da.....da-mi codul de referinta sa caut!am dat de una...........900 euro...dar ala d la depozit a zis k nu site dc mere p a4 b5!!!!
kaylandsuperice is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -