Re: vreau sa modofic motorul la un Chevrolet SPARK
Si eu am un SPARK de 1L 4V si imi bag la motor un filtru de carbon Simota care imi place cum suna si ce poate face. Atat iti spun de motor k va urma evacuarea toba etc La interior i-am facut tot cei poti face la un spark fara sa schimbi bateria....(neoane,amp+boxe (spate fata ) player Clarion sistemul ma costat 20 mil si filtru ma costa 1.5. urmeaza neoane roti si sub ea. Nu te lasa e super masina, ma iau la intrecere cu vw POLO, oper astra vectra, peugeot 206.307 matiz cielo ,BMW il fac 5-6 sec dupa care ma zguduie......
man fami si mie rost de un filtru ne intalnim si dau abni daca este asa de ieftin !!! 150 rin ai zis filtru deocamdata nu muncesc si nici nu ambani sa bag in el !!! mai dureza ceva timp pana punceva chiag . pune si tu poze cu interiorul
salut, scuze k nu am mai scris dar am fost ocupat ( daca vreau bani trebuie sa muncesc )...poze am sa pun cand o sa ma sune astia de la sony cu garantia de la aparat k m-am batut cu perne si am dat peste un pahar cu cola si sa scurs in el(am zis k sa stins brusc).....pai filtru gasesti pe net e un domn care inporta nu mi-am luat k nu are culoarea mea (negru carbon are gri carbon).....mai am un an de garantie nu pot face modificari prea mari, poze am sa pun cu ce am pana acum dar motorul ramane mister acum e stock.....cat de Seicento S---depinde si de sofer nu numai de masina,daca ai 54cp stock suntem chit,acum depinde de gropi si de sofer
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
E fainut tare ce ai tu acolo Mie imi place...dar nu are legatura cu topicul atata tot )...fati un Thread cu masina ta la Chevrolet grup..si posteaza aici ca sa intru sa ma inscriu si eu ...numa bine