Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Fiat tuning

Reply

Thread Tools
Old 14-12-09, 11:38   #1
Darksanta

Stage 2

Darksanta's Avatar

Default Abarth vine in Romania

Incepand cu 1 Februarie oficial se vor deschide portile primului showroom Abarth din Romania.
Masinutele sunt dedicate in primul rand celor ce vor sa imbine life style-ul cu spiritul racing ce le caracterizeaza. Aceste masini sunt absolut spectaculoase, atat ca aparitie cat si ca performante. De curand Jeremy Clarkson a facut un test cu Renault Clio Sport si un Abarth 500 stock (fara kit-ul Essesse care mai adauga inca 40 HP) iar rezultatul a fost impresionant in favoarea Abarth-ului. Eu oficial ma declar un fan al acestui mic Ferrari
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fiat_Abarth_500AssettoCorse.jpg
Views:	146
Size:	208.1 KB
ID:	1220106  
Darksanta is offline   Reply With Quote
Old 03-01-10, 21:29   #2
db_freak

Stage 5

db_freak's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]
Default Re: Abarth vine in Romania

foarte misto , o sa fie plin de accesorii
asteptam marea deschidere
db_freak is offline   Reply With Quote
Old 04-01-10, 16:44   #3
robylup

Stage 2

robylup's Avatar

Member of:
[Fiat]

Naspa e ca vor fii accesorii doar pentru modelele noi , Grande Punto si 500 respectiv 696 . Oricum e un pas inainte pentru piata auto romaneasca . Pana acum trebuia mers cel mai aproape in Germania pentru a cumpara un model .
robylup is offline   Reply With Quote
Old 26-01-10, 19:36   #4
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

in ce oras se deschide? macar imi pot comanda bara fata de abarth
Jokerman170 is offline   Reply With Quote
Old 26-01-10, 19:39   #5
robylup

Stage 2

robylup's Avatar

Member of:
[Fiat]

In Bucuresti se deschide . Dupa cum vad ai Punto nu Gp , deci nu o sa gaesti acolo bara . Repet se vor aduce accesorii doare pentru modelele noi
Old 26-01-10, 19:40   #6
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by robylup View Post
In Bucuresti se deschide . Dupa cum vad ai Punto nu Gp , deci nu o sa gaesti acolo bara . Repet se vor aduce accesorii doare pentru modelele noi
dar daca comand nu cred ca ma vor refuza...
Old 26-01-10, 19:41   #7
Slevin
Fiat Driver

Stage 2

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by Jokerman170 View Post
in ce oras se deschide? .....
..uite aici domnu' Joker, poate te ajuta cu ceva...
Slevin is offline   Reply With Quote
Old 26-01-10, 19:43   #8
robylup

Stage 2

robylup's Avatar

Member of:
[Fiat]

Tu nu intalegi ca acele kit-uri nu se mai fabrica din 2004 ? Eu am vrut sa comand din Italia !
Old 26-01-10, 19:54   #9
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

mai incet elev, poti sa zici si mai civilizat...
Old 26-01-10, 21:14   #10
robylup

Stage 2

robylup's Avatar

Member of:
[Fiat]

De ce esti .... De unde si pana unde ai intales tu ca ti-am vorbit necivilizat ? Elev sa ii spui cui vrei tu . Eu am vrut doar sa te ajut .
Old 28-01-10, 00:50   #11
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]

calmo baieti , calmo , ce va ambalati atat ptr niste plastice
in caz ca nu stiati e net`ul plin de replici. si sunt convins ca se gasesc si barile voastre.
BMW E30 Coupe 1989 320i - CT 88 SRH

BMW E30 Sedan 1991 320i - CT 50 AID

Peugeot 306 1994 1.8i - CC 6992 CB
topser is offline   Reply With Quote
Old 29-01-10, 12:14   #12
gogu_n1abarth

Stock

Salut baietii,eu sunt cam nou pe site si deacea as-i dorii sa stiu si eu cam kt ar costa intrarea sau de unde sa ami iau bilet la ABARTH?
gogu_n1abarth is offline   Reply With Quote
Old 04-02-10, 14:43   #13
Darksanta

Stage 2

Darksanta's Avatar

Dragii mosului, acum cand m-am intors in randurile muncii am facut rost de detalii picante chiar din inima companiei importatoare. Site-ul oficial www.abarth.ro va fi up incepand cu data de 25.02.2010. Si intr-adevar aici se vor putea face programari de test drive, inscrieri pentru scoala de pilotaj Abarth, inscriere in cursa de amatori si pentru newslater. Portile showroom-ului oficial se vor deschide pe data de 25.03.2010 insa comenzile se pot face incepand de azi. In acest moment neoficial va comunic ca pretul unei masini Abarth stock fara kit de modificare Essesse este in jur de 17.500 eur. + TVA

Cine are propuneri de facut despre ceea ce se asteapta de la Abarth, oricat de "aberante" ar fi, va rog sa ni le comunicati...
In curand vom fi si pe facebook unde vom astepta permanent sugestii din partea dumneavoastra.
Darksanta is offline   Reply With Quote
Old 04-02-10, 20:08   #14
gogu_n1abarth

Stock

am si eu o rugaminte mare de tot !!! am un fiat bravo 1.4 12v 75 cp 55kw si consuma benzina groaznic de multa ,care ami puteti da vreun sfat. Ms mult de tot
gogu_n1abarth is offline   Reply With Quote
Old 30-03-10, 18:14   #15
denver
Fiat Driver

Stage 5

denver's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Old School Cars]
[LANCIA]

Eu si bunul meu prieten on1x1 , am avut onoarea sa probam azi un Fiat 500 abarth , o senzatie de neuitat , nici urma de indoiala ca este o masina excelenta , o masina de curse adaptata la oras ... la cerintele de zi cu zi , merge extraordinar de frumos cu calmitate , consuma putin , nu exista vreo chestie gen ambreiaj greoi , directie cu probleme , este foarte ok si pentru un stil de condus sportiv dar si pentru unul relaxat , nu am cronometrat nimic dar se simte ca o masina de 7 secunde 0-100 , stiu ca in datele de la producator 0-100 ar fi cam 7.5 , dar scoate in conditii nu chiar favorabile 7.1 din ce am vazut pe la altii , acum ca am simtit pe pielea mea stiu sigur ca poate ajunge la acele 7 secunde , am obiceiul sa probez masina in viteza a 3 a , acolo vad cum trage subturata , ce reactie are de fapt , micul 500 abarth isi merita toate laudele , pentru o masina care are la baza un design de competitii trage foarte bine , o mica intarziere si apoi am simtit ca iadul s-a dezlantuit , m-a lipit in scaun si nu mai puteam sa ma trag in fata , am abordat niste curbe destul de largi pe unde am facut testul , la o viteza cu 3 cifre , am bruscat putin directia de foarte putine ori , mi-a placut raspunsul la acea viteza pe curbe largi si m-am convins ca este adecvata pentru circuit , pedala de frana este iar un lucru placut , nu franeaza puternic de sus , ai marja de eroare destul de mare dar nu foarte , la forja pe care a primit-o masinuta aceasta de la mine franele pot spune ca au fost excelente , chiar daca le-am incins , la orice italianca am adorat pur si simplu pedala de frana comparativ cu multe alte masini , libertatea de miscare este totul , cutia de viteze nu a incetat sa ma uimeasca , pe masura ce ma obisnuiam cu ea , era tot mai fericita la schimbari rapide si la un mod brutal de condus , flacarile de pe toba si pocniturile scoase la schimbarile rapide sunt doar un motiv in plus pentru care sa simtim gadilati pe sira spinarii si sa ne alimenteze orgoliul , pe cat de mici am fi , se cere respect , mi-as fi dorit sa am un francez azi langa mine si putin mai mult timp la dispozitie sa ii arat cum poate iesi plangand dintr-o masina considerata de ei "gay" , in trafic ni s-au pus intrebari despre masina de cativa conducatori auto , masina starneste interes in randul tuturor oamenilor , ca iubirea , nu are sex , culoare , rasa , iubirea este oarba si exista pretutindeni , dar cu toate astea , raman la parerea ca este strict pentru cunoscatori , si cei ce o admira sa o faca in continuare , sa nu-si incerce norocul , cand m-am urcat cu onix in linea lui sa plecam mi-a zis din start " bai frate deci ambreiajul e genial !!! " nu pot decat sa fiu de acord , imi place de unde pleaca , il simt foarte bine , preteaza la condus sportiv , nimic de reprosat , nu as vrea sa fie altfel , totul se leaga , toate devin un intreg care lucreaza in acelasi timp intr-un mod armonios , spatiul interior... nimic de reprosat , eu am 2 metri si nu sunt tocmai ceea ce se cheama slabut ori alte sinonime , nu am avut dificultati , initial mi-am simit genunchii foate aproape de volan , dar apoi o data asezat in acel scaun care pur si simplu am simtit ca ma ia in brate , a fost totul ok , spatiu la pedale super ok , la altele nu prea am avut interes sa ma uit , a verificat onix sistemul audio , a/c etc. eu inca nu mi-am revenit , dupa relativ multe ore simt ca s-a intamplat acum 5 minute , primii 25.000 euro fara un scop important cu siguranta vor merge la abarth , ca se intampla peste un an sau peste 10 , un 500 abarth va ajunge la colectie fara dar si poate .
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily

Carpe noctem
denver is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -