Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE] [Toyota]
Re: Toyota Supra Tri-Turbo
Pai o Supra MK III am si eu. Si nici nu mai este stock. MK IV sper anul viitor. Sau macar motorul de MK IV pe a mea. Ca imi place mai mult caroseria generatiei 1989-1993.
Honda Civic 1994 ..... work in progress .... cand or fi bani
cat despre "pe cand una in Romania?"... mai intai sa vad o Supra stock in Romania si dupa ne putem gandi la tuning
Deja exista Toyota supra in Romania nu multe dar totusi cateva tot exista si asta e important si app masina aia e un pik tunata si knd zik un pik chiar un pik ma refer k la exterior are doar folie genti si un spoiler si la motor masina e sa zicem "stock".
Unde frate? eu stau in suceava si sincer nu am vazut nici o supra am vazut f multe alte masini tari dar nici o supra mk4 :P am vazut nissan 350z, etc dar supra mk4 nup
Doamne ... Masina viselor mele ... as veni in suceava doar sa le vad... la 18 ani sper sa am si eu una .. au fost 3 tipuri de mk4 .. N/A , un singur turbo si twin turbo ... poti sa scoti cati cai vrei din ele dar reduci viata motorului io zic k 600 de caluti e suficient
Doamne ... Masina viselor mele ... as veni in suceava doar sa le vad... la 18 ani sper sa am si eu una .. au fost 3 tipuri de mk4 .. N/A , un singur turbo si twin turbo ... poti sa scoti cati cai vrei din ele dar reduci viata motorului io zic k 600 de caluti e suficient
Aici te cam inseli in legatura cu trei tipuri. Sunt doar 2 tipuri N/A si Twin Turbo atat, single turbo isi pun cei care vor mai mult decat un simplu BPU pe supra.
a da .... ai dreptate .... combinatia ideala : Toyota Supra , twin turbo , manuala 6 speed-u , targa , lhd .. pacat k nu exista targa si manual (din fabrica)