Vreau sa o cumpar si a-s vrea sa stiu si parerile voastre despre aceasta masina ! Toyota Avensis 2.0 TD SW anu ‘98

aici am tradus cu google translator ca sa va faceti o idee despre masina , eu am vazuto in italia cu ochii mei si e betoon

" Masina sa dezvoltat unic şi nu sunt încă văzut în styling Mondiale în Italia. Complet gata pentru expozitii, întâlniri, prezentări. El se uită în afara / interior fantastic. Muzică vă doresc o plantă foarte satisfăcătoare poate creşte.
Original Motor neprelucrate: Acest motor e minunat şi una dintre cele care nu se schimba nimic, în afară de elementele de uzură regulate. În prezent, are 222.000 km şi pare a fi doar încălzită 200-300000 alţi oameni care ştiu japoneză ştiu ce vorbeşti. Cu 66kW sale şi 90PS Evident, nu pentru curse, dar niciodată nu părăseşte drumul. În afară de aceasta, şi aproape a recomandat de a conduce vehicule planului. Adăugarea de unitate se poate ajunge la 140PS.
Lista de produse prelucrate:
Exteriorul
-Front Bumper - Tokyo Styl
-Spate bara de protecţie - Racing Styl
Fuste cu clădire-Body - Free Styl
-Painting doua culori (alb - Rosu), cu partea tribale pictate (nu autocolant)
Porte - Smooth completa mânere şi cauciuc anti-protectie şoc (usi deschise cazul în faţă cu telecomanda în loc uşile din spate sunt deschise doar pe butonul din interior, cu aripi impulsuri sunt poziţionate în jurul schimbătorului de viteze)
-Roof Spoiler
Role-crom Barracuda Racing role 8.5 J 5x100 di18 ", folosit
-New Anvelope FALKEN mod. GRβ dim FK451. 225x35x18
Dual-ieşire de evacuare cu ambarcaţiuni de un singur crom.
F & F-Avertisment
3,5 cm-a redus suspendarea izvoare de sport
Cârlig de remorcare-existente, dar nu a folosit niciodată
-Acumulator nou Black Horse 72 °
Sports-filtru de aer
-Faruri Xenon
Interne
-Acoperire din piele Faux (roşu-alb) Scaune si usi. Complet în acoperis rosu si Hood.
-Vopsirea consola centrala, în combinaţie cu vopsea roşie speciale de-White stretch.
Mai multe bucati mici de plastic colorate în roşu sau alb.
DVD player cu ecran All-in-One
Bagaje;
MC Hammer-Amplificator 1500W 4x375
Stealth-Condensatoare 1Farad STC 1000 cu indicator de tensiune în roşu.
-Boxe, în fiecare uşă cu un Mijlociu şi o înaltă în jurul 8PZ 4buc mai mult în bagajele. Portierele din faţă au mod. Hertz şi uşile din spate şi a bagajelor s-mod. IMPACTUL
Mod-woofer. SHARK 1500W
-2 ° Monitoare