Quote:
|
Originally Posted by \"adi01\"
am mers cu ea cu 150 kmh.. da mai mult nu a dat... din cauza anvelopelor... trebuiau schimbate... oricum din a1a in a2a SCART? nush ce sa spun.. dar demaraj pe asfalt... de pe loc .. turata masina klumea.. ar face scartz ceva?.. nu de alta.. logic.. cand o sa iau permisu ( doamne ajuta sa il iau ) o sa cumpar alta masina.. dar ma refer asa... ca orice om... sa testeze masina.. lu taicasu dupa ce ia permisu  160 Kmh ar lua ceva? cerculete..?  ai incercat cu ea sa faci ..? si cate ti-au iesit klumea? Corse? cate cerculete ti-au reusit... demaraj .. tu ce spui merita sa incerc? a da am caucicuri noi  burnout ar duce? masina asta ?
nu de alta am de rezerva alt motor ( tata adika ) cauciuce noi.. ce spui .. Burnout ar face daca as incerca?
|
150 km/h sierra 2.3 D?? Un pic cam greu d crezut..
Cat despre cerculetze, eu p asfalt uscat nu reusesc sa o conving sa faca asa ceva, mi-e k se rupe

Pe piatra cubica uda merge frumos!
Tine minte un lucru, motorul tau nu e de turatie si daca ii dai in gat nu o sa te tina cine stie ce si dup-aia dai d belea cu parintii.
Daca pana la urma t hotarasti sa dai in ea ai grija sa ai ulei k io n-am prea avut si s-a rupt o pana de la volanta (cred?!) si au dat pistoanele in supape

Numa io stiu cata morala mi-am luat de la taica-miu
O fi ea Ford, da` nu e Mustang

Si ai grija cu burnoutu` k la un moment dat va prinde joc in transmisie si o sa dea parkinsonu` in ea la plecarea de pe loc (tot din proprie experienta iti zic).